fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Finansaftale fastholder koblingsprocenten på 76 %

Aftalen om finansloven for 2019, som Regeringen og Dansk Folkeparti indgik den 30. november, indeholdt ikke noget om tilskuddet til de frie grundskoler.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Presse og politik , Pædagogik og skoleliv
05.12.18

Det vil sige, at koblingsprocenten fastholdes på 76 %, når Folketinget vedtager finansloven den 20. december.

Tilskudstakster
Tilskudstaksterne, som fremgik af finanslovsforslaget fra august måned, fastholdes i princippet, men de endelige takster vil kunne afvige lidt fra taksterne i forslaget. Det skyldes, at taksterne efterberegnes på grundlag af de faktiske elevtal pr. 5. september. Det kan eksempelvis få betydning for tilskudstaksterne til specialundervisning, mens korrektionen af taksterne til fællesudgifter og undervisningsudgifter erfaringsmæssigt er minimale.

Tilskudstaksterne til de gymnasiale uddannelser er ligeledes uændrede i forhold til finanslovsforslaget. Det betyder, at Steinerskolerne med Hf-tilbud har klarhed over deres tilskud i 2019. 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12