fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Rettevejledning til budget 2019-2020 (Feriepengeforpligtigelse 2019)

Gælder for de skoler, der har downloadet budgetarket før den 9. januar 2019.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
09.01.19

Der er desværre fundet en fejl i budgetværktøjet for 2019-2020. Fejlen vedrører de skoler, der i fanen, ”løn undervisning”, budgetterer med lærer for 5 mdr. eller mindre.

Budgetterer skolen samtlige lærere til 7+5 = 12 mdr. i én og samme kolonne, skal der ses bort fra denne rettevejledning.

Fejlen betyder, at har skolen i én og samme kolonne kun budgetteret med en lønudgift på 5 mdr. eller mindre, vil feriepengeforpligtigelsen for finansåret 2019 være for lav.

Har man brug for at ændre fejlen, og selv har mod på dette, rettes fejlen ved at følge vejledningen, som kan downloades HER.

Er du utryg ved selv at ændre formlen, er du meget velkommen til at sende skolens budgetark til: tove(at)friskoler.dk. Vi vil derefter rette fejlen og sende arket retur til skolen.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12