fjern søgeboks

Udviklingspuljen for pædagogiske læringscentre er åben

Trænger jeres pædagogiske læringscenter til en saltvandsindsprøjtning? Så er det nu muligt at søge midler i udviklingspuljen. I år kan man søge op til 100.000 kr. uden at der kræves egenfinansiering på 40 %. Læs mere her.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration
02.06.21

Det er nu muligt at søge midler til udvikling af folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre. Årets udviklingspulje fokuserer på 6 indsatsområder inden for demokrati, digital transformation og læring og dannelse. Der er 22,5 millioner kroner i puljen i 2021. Ansøgningsfristen er den 15. september 2021.

Årets indsatsområder åbner bl.a. op for projekter med fokus på elevmedbestemmelse i undervisningen og på skolen, elevers digitale kompetencer og teknologiske forståelse, samt at gøre skøn- og faglitteratur mere nærværende.

Som noget nyt i år kan man søge op til 100.000 kr. uden at der kræves egenfinansiering på 40 %. Formålet med ændringen er at imødekomme mindre institutioner med gode projektidéer, der tidligere ikke har haft mulighed for at søge på grund af kravet om egenfinansiering. 

Ansøg og læs mere om puljen HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12