fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Uge 12 - temauge om demokrati

Undervisningsministeriet lancerer national kampagne: "Demokrati under udvikling".
Af: Peter Højgaard Petersen
Kategori Pædagogik og skoleliv
21.02.18

Undervisningsministeriet har lanceret en national kampagne under titlen "Demokrati under udvikling" som skal løbe i hele 2018, og som blandt andet indeholder en særlig temauge i uge 12.

kampagnens hjemmeside kan lærere og andre interesserede finde materialer som kan bruges på skolen. Kampagnen henvender sig til grundskoler, produktionsskoler, gymnasier og andre med interesse for at arbejde med demokrati i et handlingsperspektiv.

Formålet er at styrke bør og unges demokratiske handlekompetencer og derigennem "øge deres demokratiske selvtillid og tro på, at de kan gøre en forskel." Materialerne er frit tilgængelig på sitet og giver mulighed for at sammensætte forløb der passer til de lokale forhold.

Deltagelse i temaugen - uge 12 - kræver ikke tilmelding, men undervisningsministeriet opfordrer alle grundskoler til at arbejde intensivt med fællesskab, demokrati go medborgerskab - herunder materialet "Sæt dit aftryk" i løbet af ugen.

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12