fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ultra:bit – også for friskoler!

Ultra:bit-projektet er også et tilbud for friskoler, og det er stadig muligt at tilmelde skolens mellemtrin for skoleåret 2019/2020. Ultra:bit lærer eleverne at kode, giver dem en større teknologiforståelse, og styrker deres digitale dannelse.
Af: Mette Marie Møller, Friskolenes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
23.05.19

Kodning, teknologi og digital dannelse
Det er endnu ikke for sent at deltage i projektet ultra:bit, der er et landsdækkende projekt udviklet af DR i samarbejde med skoleverdenen og støttet af Industriens Fond. 

For skolens mellemtrin – inkl. mulighed for gratis kursus for undervisere
ultra:bit har til formål at inspirere børn til at udvikle digitale færdigheder gennem leg og undervisning – og til ikke kun at være forbrugere af teknologi – men også skabere.

Projektet er målrettet 4., 5. og 6. klasse, ogbestår af både undervisningsmaterialer, kursus for undervisere og mulighed for at deltage i DRsKreaKodeCamps.

Tilmeldte skoler kan vælge at få besøg af ultra:bits rejsende taskforce, der tilbyder et gratis opkvalificeringskursus på tre timer for alle undervisere på mellemtrinnet tilmeldt ultra:bit.

Læs mere og tilmeld jer her!

Har I spørgsmål til projektet, henviser vi til ultrabit(at)dr.dk eller www.dr.dk/projektultrabit.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12