fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Webinarer 2020/21 med globalt udsyn

Der er nu mulighed for at foreslå emner, datoer samt evt. specifik oplægsholder. for webinarer med globalt udsyn for skoleåret 2020/21.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
20.05.20

FRISKOLERNE har i samarbejde med Efterskoleforeningen de sidste to måneder udbudt mere end 50 webinarer til elever, lærere og andre interesserede. Det har været en stor succes, og derfor vil der fra næste skoleår fortsat blive udbudt webinarer løbende henover året. 

Mulighed for at ønske oplægsholder samt emne og tidspunkt
Hvis man som lærer har et forløb i løbet af skoleåret, hvor man ønsker at afholde et webinar med golbalt udsyn, så tilbyder FRISKOLERNE at afholde webinaret og åbne det op, så alle interesserede kan deltage. Send det emne, I ønsker bliver taget op, samt dato, tidspunkt og evt. specifik oplægsholder til Jakob Clausager Jensen, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker. 

Som inspiration kan man kaste et blik på denne årskalender, hvor vi har sat vores egne idéer til emner for efteråret ind. Yderligere kan den lange række af webinarer afholdt i foråret 2020 også med fordel bruges som inspiration. Se rækken af webinarer fra foråret 2020 HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12