fjern søgeboks
Frihed til forskellighed

Folkemødet i billeder

Folkemødet - en eventyrlig demokratifestival

Igen i år har FRISKOLERNE været til folkemøde på Bornholm for at sparke nuancer og input ind i mangfoldige debatter om skole og uddannelse.

Debatterne har været gode og afspejlet, at i Danmark evner vi at mødes om vores forskellige holdninger, men vi evner også at lytte til hinanden i respektfulde demokratiske samtaler.

Ved dette års folkemøde bidrog også Vester Skerninge Friskole med et event på Ungdomshøjen om »Livet i havet«. De var desuden med på hovedscenen, da høj-, efter-, og friskoleelever sang for til fællessang og motiverede skønne sange.

Som et nyt tiltag har FRISKOLERNE i år også haft en unge redaktion med på Folkemødet. Otte energiske, modige unge havde på forhånd gennemgået et mini-journalist kursus af Magasinets Friskolens journalist Per Ølholm. De otte unge-reportere har blandt andet interviewet toppolitikere om klima, skole m.v. Se unge-reporternes arbejde.

Se med på billederne og mærk stemningen fra årets demokratifestival på Bornholm.


Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12