fjern søgeboks
Frihed til forskellighed

Landsmødetilmelding åben nu

Landsmødetilmelding er åben nu

Den 25. – 26. april 2020 holder FRISKOLERNE årlig generalforsamling med landsmøde på Comwell Kolding. Programmet er sammensat, så der er noget for enhver smag. Der vil være foredrag, musik og sang, og i år kan deltagerne vælge mellem hele 13 saloner, der er vidt forskellige. 

Tilmelding til salonerne foregår efter først-til-mølle princippet. Det samme gør sig gældende i forhold til de tre hoteller, landsmødedeltagerne bliver indkvarteret på. Så skynd dig, hvis du gerne vil have frit valg!

Valg til styrelsen
FRISKOLERNE ledes af en politisk valgt styrelse på 11 medlemmer, som varetager den overordnede politiske ledelse af foreningen. Det er vigtigt, at styrelsen afspejler medlemskredsen, som jo er ganske mangfoldig, da den består af forældre, ansatte og skolekredsmedlemmer.

Vi vil gerne opfordre alle, der har lyst til at engagere sig i friskolernes politiske interessevaretagelse til at stille op til styrelsesvalg. Læs mere om styrelsens arbejde og valg til styrelsen. Frist for opstillling til styrelsesvalg er 21. februar 2020.

Vel mødt!
Fristen for tilmelding til landsmødet er den 20. marts. Deltagelse i generalforsamlingen er naturligvis gratis.

Landsmødet er et godt sted at vedligeholde netværket og blive mindet om, at der er et stort friskolefællessskab foruden det nære friskolefællesskab. Vær med til at dyrke og styrke friskolefællesskabet. Og tag gerne dine kolleger og repræsentanter fra forældrekredsen med.

Tilmelding og informationer

Tilmelding og informationer

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12