fjern søgeboks
Frihed til forskellighed

Syng, spis og snak

Syng, spis og snak - arrangementskalender forår 2020

De frie skolers fællessangsprojekt Syng, spis og snak er nu klar med forårets arrangementer, der er fordelt over hele Danmark. Højskolerne, efterskolerne og FRISKOLERNE inviterer danskerne til fællessang, fællesspisning og gode samtaler.

Syng, spis og snak er støttet af Nordea-fonden med 5 millioner kroner, og over en periode på tre år inviterer skolerne deres lokalsamfund indenfor over 500 gange.

Find dit arrangement på Danmarkskortet her:

Se hele arrangementskalenderen her: https://www.hojskolesangbogen.dk/syng-spis-og-snak/arrangementer/

Fællessang som omdrejningspunkt
”De frie skoler har en unik mulighed for at sætte et stærkt fokus på Danmarks lokalsamfund og invitere indenfor i fællesskaber, hvor fællessangen er et vigtigt omdrejningspunkt. Som et af de eneste lande i verden synger vi i Danmark om både vores kultur og tradition, mens vi reflekterer over fremtiden. Den oplevelse vil vi gerne stille endnu bredere til rådighed", siger Rasmus Skov Borring, der er projektleder på Syng, snak og spis.

Der er 30 værtskoler med i projektet fordelt på højskoler, efterskoler og friskoler. I løbet af projektperioden optages endnu flere skoler løbende. Vil din skole også gerne være med - men endnu ikke en del af Syng, snak og spis-projektet, kan man søge penge hos Nordea-fondens lokalpulje.

Projektledelsen assisterer gerne med kommunikation af arrangementerne. Rasmus Skov Borring kan kontaktes på rsb(at)ffd.dk

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12