fjern søgeboks
Frihed til forskellighed

Uddybninger til Årsberetning 2013

Dansk Friskoleforenings årsberetning 2013

I denne udgave af årsberetningen har vi prioriteret anderledes end de forrige år. Vi lavede en stikprøveanalyse og fandt ud af, at rigtig mange af vores årsberetningen slet ikke blev læst. Derfor har ambitionen i år været at lave en årsberetning, der inviterer flere til at åbne bladet.

Japansk besøg, Åben Skole, formandsskifte og meget mere
Vi har derfor taget noget af det velkendte indhold væk fra årsberetningen og erstattet med QR-koder. I stedet er der blevet plads til nyt indhold i form af interviews og journalistiske artikler.

Tilsammen håber vi, at årsberetningen giver læseren en fornemmelse af, hvad Dansk Friskoleforening er, men også omverdenens syn på friskolerne.

Årsberetningens helt centrale indhold er stadig: hovedstyrelsens skriftlige beretning, indkaldelsen til landsmøde 2014 samt foreningens årsregnskaber. 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12