Ønsk et webinar

SEND OS ØNSKER TIL WEBINARER MED GLOBALT UDSYN - SÅ ARRANGERER VI DET!

FRISKOLERNE har i samarbejde med Efterskoleforeningen siden marts 2020 udbudt mere end 150 webinarer og online rejser til elever, lærere og andre interesserede.
Det har været en stor succes, og webinarerne fortsætte derfor fremadrettet.

Mulighed for at ønske oplægsholder samt emne og tidspunkt
Hvis man som lærer har et forløb i løbet af 2022, hvor man ønsker at inkludere et webinar med globalt udsyn, så tilbyder FRISKOLERNE at arrangere og afholde webinaret og åbne det op, så alle interesserede kan deltage.

Skriv til vores internationale konsulent
Send os det emne, I ønsker bliver taget op, samt ønske til dato og tidspunkt for udførelse og evt. specifik oplægsholder til FRISKOLERNEs internationale konsulent Jakob Clausager Jensen, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker. Deadline for at indsende ønsker er 15.december 2021.

Som inspiration kan man kaste et blik på den lange række af de tidligere webinarer her.

Flere af de afholdte webinarer kan fortsat streames – bestil her!

HAR DU SPØRGSMÅL?
Eller ønsker du yderligere info? Kontakt FRISKOLERNEs internationale konsulent:
Jakob Clausager Jensen
Skriv til mig