fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Webinarer: Globalt udsyn

Webinarer til din undervisning

Gratis webinarer omhandlende blandt andet Klima og COP26, EU, USA, Kina, Tech industrien og en lang række online rejser til europæiske lande.

Oplev oplæg fra ambassadører, politikere, NGO’er, journalister og specialister med viden om de emner, som du arbejder med i undervisningen.

FRISKOLERNE udbyder i samarbejde med Efterskolerne en lang række gratis webinarer og online rejser til elever, lærere og andre interesserede. En stor del af webinarerne er støttet af Europa-Nævnet og andre er støttet Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Link til webinaret, som afholdes via Zoom, vil blive tilsendt senest dagen før. For yderligere information, kontakt Jakob Clausager Jensen.

Se de mange, mange webinarer herunder.


 • WEBINARER OKTOBER 2021

  Torsdag den 6/10 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Strasbourg - rejsens fokus er på EU
  v/Michael Birkkjær Lauritsen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Dette er den første af tre rejser til de byer, der huser EU's institutioner. Det er en måde at blive klogere på, hvordan landene samarbejder, og hvordan EU-systemet er opbygget og fungerer.
  I Strasbourg ligger EU-Parlamentets officielle mødested, hvor afstemningerne sker en uge hver måned. Her besøger vi to danske medlemmer.
  EU’s ombudsmand holder også til i Strasbourg. Vi skal høre, hvad han laver.
  Nu vi er i Strasbourg, skal vi også høre om Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, og hvorfor de ikke er EU institutioner, selvom de lyder sådan.
  På rejsen får vi også en fortælling om byen og dens historie og hvorfor Parlamentet tager hertil for at stemme, når de ellers til daglig arbejder i Bruxelles.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningens fælles tilmelding.

   

  Mandag den 11/10 kl. 10.00-11.00:
  Brexit - unges demokratiske engagement
  v/Elena Askløf og Peter Laugesen, voreseuropa.dk
  Webinaret tager udgangspunkt i Peter og Elenas rejse rundt i Storbritannien efter briterne havde stemt for at forlade EU. På rejsen interviewede de unge både i byerne og på landet for at høre deres holdning til beslutningen om at forlade EU.
  Webinaret kommer til at handle om den generationskløft der var/er mellem de unge og de ældre briter og det kommer til at handle om det manglende engagement og den lave stemmeprocent, der var blandt unge til Brexit-folkeafstemningen. Webinaret kommer altså også til at diskutere spørgsmålet 'Hvorfor og hvordan skal unge engagere sig i demokratiet?'. 

   

  Onsdag den 13/10 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Bruxelles - rejsens fokus er på EU
  v/Michael Birkkjær Lauritsen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Dette er den anden af tre rejser til de byer, der huser EU’s institutioner. Det er en måde at blive klogere på, hvordan landene samarbejder, og EU-systemet er opbygget og fungerer.
  Bruxelles kan godt kaldes EU’s hovedstad, for her ligger de fleste af EU’s institutioner. Vi besøger EU-Kommissionen, der er en slags regering i EU og de eneste der kan stille forslag. Vi snakker med den danske regerings repræsentation i Bruxelles. De forbereder arbejdet mellem møderne i ministerrådet. Og EU-Parlamentet har sine faste kontorer her i Bruxelles. Det er de to organer, der skal enes om at beslutte forslagene fra Kommissionen.
  Lovgivning påvirkes i høj grad af lobbyister fra interesseorganisationer og firmaer, så de har alle sammen kontorer i Bruxelles. Vi snakker med en organisation, der overvåger lobbyismen i Europa.
  Hvad med lobbyisme fra offentligheden? Hvordan får vi informationer, så vi kan reagere? Hvad er der af presse? På rejsen får vi også lidt fortælling om den meget multietniske by Bruxelles.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen.

   

  Onsdag den 20/10 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Luxembourg - rejsens fokus er på EU
  v/Michael Birkkjær Lauritsen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Den sidste af tre rejser til de byer, der huser EU’s institutioner. Det er en måde at blive klogere på, hvordan landene samarbejder, og hvordan EU-systemet er opbygget og fungerer.
  EU-Parlamentets første mødesal blev bygget i Luxembourg. I dag huser bygningen kun Parlamentets administration med oversættere og personaleadministration. Vi besøger dem og hører om, hvordan oversætterne arbejder. Bliver alt oversat?
  EU-Domstolen holder også til i Luxembourg, så den skal vi selvfølgelig også høre om, og hvilke sager den afgør? Endelig skal vi også høre om både landet og byen Luxembourg. Om landets historie, politik og hvad de lever af.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Mandag den 25/10 kl. 10.00-10.45:
  Racism migration (engelsk)
  v/Crossing Borders.
  Et webinar, der dykker ind i krydsfeltet imellem identitet og racisme, og undersøge hvad det betyder for et menneske og et fællesskab, at mennesker flytter eller flygter fra et land/område til et nyt og anderledes land/område.

  Webinaret vil som alle vores andre undervisningsformer inkludere forskellige manifestationer af kunst, uformelle og interaktive læringsmetoder.

   

  Fredag den 26/10 kl. 10.00-11.00:
  Kan EU løse flygtningekrisen?
  v/Kasper Tonsberg Schlie, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  I 2015 kom mere end én million flygtninge og migranter til EU. Siden har medlemslandene arbejdet hårdt på at undgå en gentagelse.
  Senest med en storstilet plan, der skal styrke de fælles ydre grænser og samarbejdet med naboer som Tyrkiet, Marokko og Libyen. EU’s medlemslande enige om en ting: Der skal lukkes ned for strømmen af flygtninge og migranter. Men er det realistisk? Og er det godt for økonomien?

   

  Onsdag den 27/10 kl. 10.00-10.45:
  Intersectional feminism (engelsk)
  v/Crossing Borders.
  This workshop will provide your students with an understanding of how different women fight for equality and that there are different experiences women go through based on their identity.

  An intersectional approach shows the way that people’s social identities can overlap, creating compounding experiences of discrimination. Many women identify themselves as feminists, however, their experiences as women in society are very different based on their background. All inequality is not created equal.
  Feminism is about advocating for women’s rights and equality between the sexes. Intersectional feminism is about understanding how women’s overlapping identities, including race, class, religion, and sexual orientation impact the way they experience oppression, discrimination, how they view and understand feminism.
  Women all have a common experience of inequality and discrimination, due to their gender. However, a white woman is penalised by her gender but has the advantage of race. A black woman is disadvantaged by her gender and her race. A Muslim woman experiences discrimination because of her religion, her gender, her race, and her religion. This workshop shares the perspectives and realities of a variety of women who are all fighting the same battle for women’s rights but have a lot of different experiences and obstacles due to the intersectionality of their identities.

   

  Onsdag den 27/10 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Frankrig
  v/Rasmus Nørlem Sørensen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med Frankrigsekspert Rasmus Nørlem Sørensen.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Torsdag den 28/10 kl. 10.00-10.45:
  Black Lives Matter (engelsk)
  v/Crossing Borders.
  Et Webinar, der giver eleverne en introduktion til den internationale bevægelse “Black Lives Matter”.

  In recent times, few movements have been able to mobilize as much passion, collectivity, and activism as the ‘Black Lives Matter movement’. While originating in response to US police-brutality, the movement has planted strong roots throughout the world, including Denmark. Not only that, but the movement has also started new and important conversations about racism and colonialism in Denmark.
  Our workshops are designed to create a safe space, where young Danish students of color are encouraged to share their own stories about racism in Denmark. Experiences that far too many, sadly, still have to endure. As such, the workshops set out to teach the students not only to understand but also to feel the very real cost and division that racism can cause on a human, relational and societal level.

   

  Fredag den 29/10 kl. 10.00-11.00:
  Optakt til COP26 i Glasgow
  v/Jesper Theilgaard, Klimaformidling.dk
  Tilbage i august udsendte FN’s klimapanel, IPCC første del af en ny statusrapport på klimaets tilstand. Det var en meget detaljeret rapport, som viste, at en overholdelse af Parisaftalen, kræver markante reduktioner af udledningen af drivhusgasser. 
  Mandag den 1. november begynder klimatopmødet COP26 i Glasgow. Her mødes verdens lande for netop at blive enige om, hvordan vi kan nærme os opfyldelsen af Parisaftalen. På webinaret vil Jesper Theilgaard snakke om klimaets tilstand ifølge IPCC samt indholdet af Parisaftalen og dermed også de krav, der foreligger til COP26.

 • WEBINARER NOVEMBER 2021

  Onsdag den 3/11 kl. 13.00-14.00:
  Østeuropa - på Kanten af EU
  v/Elena Askløf og Peter Laugesen, voreseuropa.dk
  I dette webinar kan I komme med til en række østeuropæiske lande: Estland, Ukraine, Polen og Ungarn. Udover deres geografi ligger disse lande sig på kanten af Europa på forskellige måder.
  Polen og Ungarn er med i EU, men stiller sig igen og igen op imod fælles EU-beslutninger om fx klima og flygtninge og samtidig udfordrer de grundlæggende demokratiske rettigheder, der ellers er en betingelse for at kunne være med i EU. Estland er et af EU's grænselande mod Rusland og lige nu har vi danske NATO-soldater i landet som en markering overfor Rusland efter konflikterne med Ukraine. Ukrainerne vil gerne nærme sig Europa mere og arbejder for at fjerne sig mere fra "Storebror Rusland". Peter og Elena har rejst i disse lande og i webinaret viser de filmmateriale fra møderne med unge der engagerer sig i landenes forhold til resten af Europa, herunder danske soldater i Estland og unge ukrainere, der var med i Maidan-revolutionen i 2014. 

   

  Onsdag den 3/11 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Cypern
  v/Trine Stauning Willert, Det Græske institut i København
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med Cypern ekspert Trine Stauning Willert.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Fredag den 5/11 kl. 10.00-11.00:
  EU-skepsis og corona-konspirationer i Rumænien
  v/Zlatko Jovanovic, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Kort inden sommerferien købte Danmark over en million Covid-vacciner fra Rumænien. Den rumænske regering valgte at sælge vaccinerne på trods af, at kun cirka en fjerdedel af rumænerne havde fået begge deres vaccinestik på det tidspunkt.
  At man alligevel valgte at sælge vaccinerne til et andet land, hænger sammen med, at rigtig mange rumænere ikke vil vaccineres. En af grundene hertil er, at mange af dem abonnerer på en af de mange konspirationsteorier, der stortrives under corona-pandemien. Imens er deltavarianten ved at sprede sig i landet med katastrofale konsekvenser.

   

  Mandag den 8/11 kl. 10.00-11.00:
  På rejse gennem ungdommens Europa
  v/Elena Askløf og Peter Laugesen, voreseuropa.dk
  Unge i Danmark er ikke bare danskere, de er også europæere og en del af en europæisk ungdomsgeneration. Men hvor meget ved vi om virkeligheden for andre europæiske unge? I dette webinar vil Peter Laugesen og Elena Askløv fra Vores Europa tage jer med på en rejse rundt i Europa og møde den europæiske ungdom.

  I skal møde unge fra en lang række europæiske lande, hvis historie og liv kan gøre os klogere på samfundstilstanden og tilværelsen forskellige steder i Europa og samtidig spejle den virkelighed man lever i som ung i Danmark. Webinaret vil bestå af fortællinger, billeder og film fra Peter og Elenas rejser og invitere til dialog og spørgsmål undervejs.

   

  Torsdag den 10/11 kl. 10.00-11.00:
  Ny kansler i Tyskland – hvad betyder det for EU? 
  v/Tina Mensel, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Hvad blev der lagt vægt på i valgkampen, hvad vil den nye forbundskansler og hvad kommer det til at betyde for EU? 
  Søndag den 26. september 2021 var der valg til Forbundsdagen i Tyskland. Den siddende forbundskansler Angela Merkel træder tilbage efter valget efter næsten 16 år på posten. Valget af Merkels afløser kommer til at stå mellem kristendemokraten Armin Laschet (CDU), Annalena Baerbock (De Grønne) og socialdemokraten Olaf Scholz (SPD). Valg i Tyskland er ikke alene vigtigt for tyskerne, men også afgørende for os i Danmark, fordi Tyskland i høj grad sætter kursen i hele EU. Og med tre vidt forskellige kanslerkandidater kan tyskerne skubbe Europa i vidt forskellige retninger. 

   

  Onsdag den 10/11 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Rumænien
  v/Zlatko Jovanovic, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med Rumænien ekspert Zlatko Jovanovic.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Torsdag den 11/11 kl. 10.00-11.00:
  EU som supermagt?
  v/Jacob Langvad, EU korrespondent DR
  Kritikere siger ofte, at EU i global sammenhæng er en militær orm og udenrigspolitisk dværg - men til gengæld en økonomisk gigant. Som en af verdens dominerende handelsblokke er der endda folk, der hævder at EU er en supermagt.
  For når vi taler om at hvem der fastlægger de normer som hele verden tager bestik af - fra miljø til datasikkerhed og etik om kunstig intelligens, så er det ofte EU der fører an. Jacob Langvad forklarer hvordan EU er blevet denne særlige type supermagt og hvordan rollen bruges til fordel for europæerne.

   

  Mandag den 15/11 kl. 10.00-11.00:
  Resultaterne af COP26
  v/Jesper Theilgaard, Klimaformidling.dk
  Verden har netop været samlet til COP26 i Glasgow for at forhandle nye tiltag, der skal lægge linjen for opfyldelsen af Parisaftalen. Det var et af de vigtigste møder i mange år, men gik det så, som det skulle, eller står vi fortsat med en usikkerhed for fremtidens klima?
  På webinaret vil Jesper Theilgaard fortælle om resultatet af COP26 og også om konsekvenserne for den enighed - eller uenighed - der kom for dagen. Der bliver referencer til den klimarapport som IPCC udsendte i begyndelsen af august.

   

  Onsdag den 17/11 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Letland
  v/Michael Birkkjær Lauritsen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med Letland ekspert Michael Birkkjær Lauritsen.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Torsdag den 18/11 kl. 10.00-11.00:
  EU, USA og KINA - konkurrenter, partnere eller fjender?
  v/Jacob Langvad, EU korrespondent DR
  Efter Corona-krisen er modsætningerne blevet skærpet, men EU har for meget brug for Kina til for alvor at lægge sig ud med styret i Beijing. USAs Præsident Joe Biden vil have en hårdere linje. Hvad gør EU?
  På 20 år er Kina gået fra at være et stort udviklingsland til global økonomisk supermagt - og EU's største handelspartner efter USA.

   

  Tirsdag den 19/11 kl. 10.00-11.00:
  Bliver EU’s grønne ideer til lov?
  v/Rasmus Nørlem Sørensen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Der er milliarder af euro og tusindvis af jobs på spil, når EU’s Green Deal skal omsættes til lovgivning. Selvom de fleste bakker op om en grønnere klimapolitik, så er der mange ting, der kan spænde ben for, at EU-landene for alvor kommer i gang med at gøre noget.
  Hvad er de konkrete forslag til handling fra EU? Hvordan skal den grønne omstilling foregå i landbrug, transport og energiproduktion – og i vores hverdagsliv?

   

  Onsdag den 24/11 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Nederlandene
  v/Kasper Tonsberg Schlie, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med ekspert Kasper Tonsberg Schlie.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Fredag den 26/11 kl. 10.00-11.00:
  Er demokratiet dødt i Tyrkiet?
  v/Kasper Tonsberg Schlie, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  I 2016 rullede der kampvogne rundt i Istanbuls gader, mens jagerfly bombede parlamentet i Ankara. Militærkuppet blevet slået ned, men prisen har været stor.
  Tusindvis af lærere, journalister, dommere og mange andre ’forrædere’ er blevet fængslet eller fyret efter kuppet. For 10 år siden talte EU stadig varmt om et muligt tyrkisk medlemskab af unionen, men er det tog nu kørt for vores store nabo mod syd?

 • WEBINARER DECEMBER 2021

  Onsdag den 1/12 kl. 14.00-17.00:
  Online rejse til Portugal
  v/Britta Thomsen, tidligere MEP
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med Portugal ekspert Britta Thomsen.
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Fredag den 3/12 kl. 10.00-11.00:
  EU for begyndere (ældste klasser)
  v/Kasper Tonsberg Schlie, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  I dette aktiverende og konkrete webinar vil elever og andre interesserede få en grundlæggende introduktion til EU og hvordan unionen påvirker vores hverdag.
  Med fotos, lydklip og eksempler som løftestang, vil vi komme rundt om emner som:
  • Hvorfor findes EU? Freds-, miljø- og købmandsargumentet

  • Hvem bestemmer i EU?

  • Hvordan har EU indflydelse på alt fra mobiltelefoner til Red Bull?

  • De danske forbehold

  • De ydre grænser og flygtninge

   

  Mandag den 6/12 kl. 10.00-11.00:
  Lange tømmermænd efter EU’s udvidelse
  v/Jacob Langvad, EU korrespondent DR
  Mange troede at de nye EU-lande bare taknemmeligt ville lære og rette ind, men sådan er det ikke gået. Tværtimod kommer der nye problemer til, der udfordrer EUs identitet som en klub af demokratiske retsstater.
  Berlin-muren faldt i 1989 og banede vejen for en helt anderledes og meget større EU. Udvidelsen af EU medlemsskaren fra kun 15 lande til en fordobling af klubben med nye lande med en helt anderledes historie har givet store EU udfordringer.
  Jacob Langvad gør status over tømmermændene efter udvidelsen, og spørger om EU nogensinde vil optage nye lande igen.

   

  Tirsdag den 7/12 kl. 10.00-11.00:
  Julegave: Betal nul kroner i skat!
  v/ Rasmus Nørlem Sørensen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Lovgivningen er ikke opdateret i forhold til den globale og digitale virkelighed, så store virksomheder som Amazon eller Apple kan slippe med at betale næsten ingenting i skat på trods af store overskud. Hvad kan EU gøre?
  Hvordan slipper man for at betale skat? EU-landene går glip af ca. 7.500 milliarder kroner i skat. Hvert år. Det er ikke kun småstater på palmeøer og skumle skurke, der er skyld i det.

   

  Onsdag den. 8/12 kl. 14.00-17.00:
  Online-rejse til Slovenien
  v/Zlatko Jovanovic, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Kom med på en hyggelig og meget informativ rejse, med Slovenienekspert Zlatko Jovanovic
  Onlinerejsen afvikles af Oplysningsforbundet Demokrati i Europa.
  Rejsen er gratis for alle skoler der tilmelder sig via Efterskoleforeningen og Friskoleforeningen. Rejserne afvikles med støtte fra Europa-Nævnet.

   

  Torsdag den 9/12 kl. 10.00-11.00:
  Rådne appelsiner? Spaniens skyggesider - Michael Lauritsen
  /Michael Lauritsen, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Det indre marked har givet Spanien et kæmpe boost, men de åbne grænser har også sine skyggesider. Spanien er fødevarekammer for resten af Europa, storeksportør af frugt, grønt og i øvrigt EU’s største producent af økologi.
  Men det økologiske forbrug i Spanien er på babystadie og branchen er notorisk berygtet for dårlige arbejdsforhold, illegale migrantarbejdere og korttidsansættelser. Derudover smugles en stor del af Europas kokain ind gennem spanske havne og videre ud i Europa. Det er grænseoverskridende problemer, men i hvilket omfang er det Spanien – eller EU – der kan finde de rette løsninger?

   

  Mandag den 13/12 kl. 10.00-11.00:
  EU for begyndere (særligt de yngre årgange)
  v/Camilla Polack, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  I dette aktiverende og konkrete webinar vil elever og andre interesserede få en grundlæggende introduktion til EU og hvordan unionen påvirker vores hverdag.
  Med fotos, lydklip og eksempler som løftestang, vil vi komme rundt om emner som:

  • Hvorfor findes EU? Freds-, miljø- og købmandsargumentet

  • Hvem bestemmer i EU?

  • Hvordan har EU indflydelse på alt fra mobiltelefoner til Red Bull?

  • De danske forbehold

  • De ydre grænser og flygtninge

   

  Onsdag den 15/12 kl. 10.00-11.00:
  Danmarks 50 år i EU – skal vi grine eller græde?
  v/Kasper Tonsberg Schlie, Oplysningsforbundet Demokrati i Europa
  Danmark står overfor et stort jubilæum: Vi har snart været medlem af EF – og senere EU – i 50 år. Dette webinar vil give et historisk tilbageblik med fokus på fem store milepæle.
  Derefter vil eleverne blive inddraget i en fælles analyse af spørgsmålet: Har medlemsskabet været godt for Danmark? Og har det været godt for Europa?


og der kommer hele tiden flere til....

Alle webinarer er gratis og afholdes via Zoom.

Ønsk et webinar til eleverne

Har du et forløb i 2022, og ønsker du at inkludere et webinar?

Læs mere her pil
Få adgang til optagede webinarer

FRISKOLERNE og Efterskolerne har udført en lang række webinarer det seneste år, som du nu kan få adgang til.

Webinarerne må bruges til egen undervisning og må ikke deles.
Kopier dato og titel på det/de webinarer du ønsker og indsæt titlerne under bemærkninger i denne formular - send din anmodning her.
 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12