fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Webinarer til dagtilbud

 

Tre korte webinarer om e-Twinning i dagtilbud

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring - tilbyder tre korte webinarer målrettet pædagoger i dagtilbud, som er på udkig efter nye måder at arbejde med medier, kultur og mangfoldighed sammen med børnene. 

Webinarserien hjælper dig som pædagog med at starte små, simple 'hands-on'-projekter med din børnegruppe. 

De tre webinarer løber af stablen man. 19. oktober, tir. 10. november og ons. 25. november, kl. 15:00.
Første webinar på ca. 1 time er en intro, hvor du får hjælp til at oprette en brugerprofil og komme i gang. Anden og tredje gang er kortere møder på ca. 30-45 minutter, hvor deltagerne sparrer sammen om småprojekter

TILMELD DIG de tre korte webinarer HER.

Hvad er e-Twinning?

eTwinning er et fælleskab for skoler og institutioner i Europa. Fællesskabet understøtter samarbejdsprojekter mellem lærere, pædagogisk personale og ledere fra 44 europæiske lande og er den del af EU’s uddannelsesprogram Erasmus+.

Alle skoler og institutioner kan benytte eTwinning gratis og samarbejde om projektudvikling, kommunikation og udveksling – inden for alle fag, temaer og imellem institutioner fra enhver skoleform samt dagtilbud. eTwinning er dermed en sikker platform til samarbejdsprojekter på tværs af landegrænser. Det er på én gang et netværk af ca. 800.000 eTwinnere og en portal på alle EU-sprog.

Hvis du ønsker at blive en del af et stadig voksende europæisk fællesskab kan du oprette en profil på etwinning.net. Som medlem af eTwinning kan du bidrage med et internationalt islæt til din undervisning eller andet pædagogisk arbejde, samt udfordre dine elever i deres sprogfærdigheder, ICT skills, problembaseret læring og meget andet. Hvis du ønsker eksempler på vellykkede eTwinning-projekter kan du læse med her.

LÆS MERE om eTwinning HER og se en lille video om alle de muligheder eTwinning tilbyder.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Eller ønsker du yderligere info? Kontakt FRISKOLERNEs internationale konsulent:
22361153
Skriv til mig

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12