Opslagstavle

Søger du bøger eller klassesæt? Vil du bytte? Eller har du noget til salg?

Kontakt Friskolernes Hus på 62613013 eller skriv til birgitte@friskolerne.dk, hvis du har et opslag.

Garderobeopbevaring på hjul sælges

August 2021

Hammerum Friskole sælger 10 stk. garderobeskabe på hjul - Pris: 500 kr.

Der er tilgang fra begge sider af skabet og med masser af kroge til at hænge div. jakker og andet.

Skal måske shines lidt op i lakken.

Kontakt:  Pedel, Jesper tlf.: 3020 2060

Kalundborg Friskole sælger nye matematikbøger

August 2021

Vi har fået købt en forkert udgave af Matematrix 5 Grundbog og Arbejdsbog (og fik desværre sat stempel i). Derfor sælges disse til en særlig billig pris.

18 stk.  Matematrix Grundbog (1.udgave, 13. oplag 2020) Nypris pr. stk. 165,- kr.
9 stk. Matematrix Arbejdsbog (1. udgave, 14. oplag 2019) Nypris pr. stk.  63,- kr.

Sælges samlet for 1.500.- kr. (besparelse ca. 2.000.- kr.)

Kontakt: Mikael Larsen, Kalundborg Friskole tlf. 59 51 55 29
Mail: ml(at)kalfri.dk

Netværket Himmerlandske friskoler har fået en boggave af en helt særlig størrelse

Forklaring ganske kort: Et Nordjysk Grafisk Bogtryk lukkede ned for 6 år siden. Et forlag hentede aldrig de bestilte bøger, så nu har trykkeriets tidligere ejer foræret bøgerne til to tidligere friskoleledere, som venligt har sendt dem videre til netværket ”De Himmerlandske friskoler.”

Selvom alle de Himmerlandske friskoler har fået bøger nu, er der rigtig mange tilbage. I alt ca. 50.000 bøger fordelt på 150 titler.
Dem vil vi gerne tilbyde til alle friskoler som har tid og mulighed for at komme forbi i løbet af uge 15.
Se listen over bøgerne her.

Bøgerne sælges for 1,- kr. stykket. Det er til dækning af diverse omkostninger og resten til netværkets fælleskasse.

Bogudsalget er åbent i uge 15, mandag – fredag i perioden kl. 8.00-15.00.
Bøgerne står i gymnastiksalen på Skørbæk-Ejdrup friskole og naturbørnehave.
Adressen er: Ejdrupvej 33, Skørbæk, 9240 Nibe.

Har det interesse, kan I sende en mail til friskolen(at)skejdrup.dk og skrive hvornår I kommer. I må også gerne skrive, hvis I har opklarende spørgsmål!

Vi håber bøgerne på denne måde kan finde anvendelse til det de var tiltænkt!
God læselyst!

Mvh,
Per Svaneborg, Skoleleder, Skørbæk-Ejdrup Friskole

Ådalskolen, Fangel Friskole sælger bøger

Marts 2021

11 stk. d’dansk læseforståelse fra Alinea, brugte men i pæn stand, 2009, 3.-6. kl. Nypris kr. 175,00 pr. bog, sælges samlet for kr. 750,00. Du er også velkommen til at give os et bud.

Kontakt: Betina R. P. Jørgensen på tlf.: 65 96 12 30
Mail: beti2290(at)aada.dk

Stepping Friskole sælger brugt mac/pc vogn af mærket Bredford

Februar 2021

Bredford vogn med plads til 32 mac/pc’er søger ny skole. Vognen er i fin stand. Sælges da vi ikke bruger vognen mere.
Nypris ca. 20.000 kr.
Priside 8.000 kr.

Kontakt: Theodor Klausen på 2843 0910 for flere oplysninger.

Giv jeres brugte udstyr nyt liv.

Har I fået nye møbler, bøger eller andet, så giv jeres brugte udstyr et nyt liv på en anden skole.

Send en mail til birgitte(at)friskoler.dk med information, kontaktperson og meget gerne fotos. Opslagene udløber efter 12 mdr., eller når I beder os fjerne det.

Kontakt Friskolernes Hus
Skriv eller ring, hvis du har noget, du gerne vil bytte eller har noget til salg.
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig