Opslagstavle

Søger du bøger eller klassesæt? Vil du bytte? Eller har du noget til salg?

Kontakt Friskolernes Hus på 62613013 eller skriv til birgitte@friskolerne.dk, hvis du har et opslag.

Netværket Himmerlandske friskoler har fået en boggave af en helt særlig størrelse

Forklaring ganske kort: Et Nordjysk Grafisk Bogtryk lukkede ned for 6 år siden. Et forlag hentede aldrig de bestilte bøger, så nu har trykkeriets tidligere ejer foræret bøgerne til to tidligere friskoleledere, som venligt har sendt dem videre til netværket ”De Himmerlandske friskoler.”

Selvom alle de Himmerlandske friskoler har fået bøger nu, er der rigtig mange tilbage. I alt ca. 50.000 bøger fordelt på 150 titler.
Dem vil vi gerne tilbyde til alle friskoler som har tid og mulighed for at komme forbi i løbet af uge 15.
Se listen over bøgerne her.

Bøgerne sælges for 1,- kr. stykket. Det er til dækning af diverse omkostninger og resten til netværkets fælleskasse.

Bogudsalget er åbent i uge 15, mandag – fredag i perioden kl. 8.00-15.00.
Bøgerne står i gymnastiksalen på Skørbæk-Ejdrup friskole og naturbørnehave.
Adressen er: Ejdrupvej 33, Skørbæk, 9240 Nibe.

Har det interesse, kan I sende en mail til friskolen(at)skejdrup.dk og skrive hvornår I kommer. I må også gerne skrive, hvis I har opklarende spørgsmål!

Vi håber bøgerne på denne måde kan finde anvendelse til det de var tiltænkt!
God læselyst!

Mvh,
Per Svaneborg, Skoleleder, Skørbæk-Ejdrup Friskole

Ådalskolen, Fangel Friskole sælger bøger

Marts 2021

11 stk. d’dansk læseforståelse fra Alinea, brugte men i pæn stand, 2009, 3.-6. kl. Nypris kr. 175,00 pr. bog, sælges samlet for kr. 750,00. Du er også velkommen til at give os et bud.

Kontakt: Betina R. P. Jørgensen på tlf.: 65 96 12 30
Mail: beti2290(at)aada.dk

Stepping Friskole sælger brugt mac/pc vogn af mærket Bredford

Februar 2021

Bredford vogn med plads til 32 mac/pc’er søger ny skole. Vognen er i fin stand. Sælges da vi ikke bruger vognen mere.
Nypris ca. 20.000 kr.
Priside 8.000 kr.

Kontakt: Theodor Klausen på 2843 0910 for flere oplysninger.

Salg af skabe og inventar til fysik

Januar 2021

Bjergsnæs Efterskole ved Viborg har fået nyt fysiklokale, og sælger derfor deres brugte fysikskabe samt udsugning til en beskeden pris.

Kontakt: Bjarne Bruun, pedel
Tlf.: 2963 0851

Kalundborg Friskole søger klassesæt af Streetwise

Januar 2021

Engelsk for syvende: Textbook og Activity Book. Gerne også CD og Teacher’s Guide.

Kontakt: Kalundborg Friskole, Bodil på tlf.: 6170 5605

Sæbedispensere og toiletpapirholdere sælges!

Januar 2021

På Grejs Friskole har vi skiftes vores sæbedispensere og holdere til toiletpapir ud, da vi har fået en ny leverandør.

Vi sælger derfor:

15 stk. holdere til toiletpapir fra Katrin. Prisen er 50 kr. pr. stk. eller alle for 700 kr.

23 stk. sæbedispensere af mærket deb. Prisen er 50 kr. pr. stk. eller alle for 1000 kr.

Varerne sendes ikke, men skal afhente på Grejs Friskole

Har det interesse, så kontakt:

Skoleleder, Karina Mellin Døssing kmd(at)grejsfriskole.dk eller på mobil 2685 1125

Ådalskolen, Fangel Friskole sælger bøger

Januar 2021

• Matematrix 7 bog, 23 stk. – de fleste i god stand (alm. slid), nogle er mere slidte. Kr. 600,00 i alt.
  • Fandango 4, dansk grundbog, 14 stk. – de fleste i god stand (alm. slid), nogle er mere slidte. Kr. 400,00 i alt. (Nypris kr. 288,75 pr. bog.)

Bud modtages.

Kontakt: Betina R. P. Jørgensen på tlf.: 65 96 12 30

Vester Skerninge Friskole bortgiver borde og stole

Januar 2021

"Helle"  borde og stole bortgives på Sydfyn. De har ca. 14 sæt tilbage!

Kontakt: Pedel, Søren Brandt - soerenbrandt(at)vskfri.dk

Giv jeres brugte udstyr nyt liv.

Har I fået nye møbler, bøger eller andet, så giv jeres brugte udstyr et nyt liv på en anden skole.

Send en mail til birgitte(at)friskoler.dk med information, kontaktperson og meget gerne fotos. Opslagene udløber efter 12 mdr., eller når I beder os fjerne det.

Kontakt Friskolernes Hus
Skriv eller ring, hvis du har noget, du gerne vil bytte eller har noget til salg.
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig