Opslagstavle

Søger du bøger eller klassesæt? Vil du bytte? Eller har du noget til salg?

Kontakt Friskolernes Hus på 62613013 eller skriv til birgitte@friskolerne.dk, hvis du har et opslag.

Kalundborg Friskole søger klassesæt af Streetwise

Januar 2021

Engelsk for syvende: Textbook og Activity Book. Gerne også CD og Teacher’s Guide.

Kontakt: Kalundborg Friskole, Bodil på tlf.: 6170 5605

Sæbedispensere og toiletpapirholdere sælges!

Januar 2021

På Grejs Friskole har vi skiftes vores sæbedispensere og holdere til toiletpapir ud, da vi har fået en ny leverandør.

Vi sælger derfor:

15 stk. holdere til toiletpapir fra Katrin. Prisen er 50 kr. pr. stk. eller alle for 700 kr.

23 stk. sæbedispensere af mærket deb. Prisen er 50 kr. pr. stk. eller alle for 1000 kr.

Varerne sendes ikke, men skal afhente på Grejs Friskole

Har det interesse, så kontakt:

Skoleleder, Karina Mellin Døssing kmd(at)grejsfriskole.dk eller på mobil 2685 1125

Ådalskolen, Fangel Friskole sælger bøger

Januar 2021

• Matematrix 7 bog, 23 stk. – de fleste i god stand (alm. slid), nogle er mere slidte. Kr. 600,00 i alt.
  • Fandango 4, dansk grundbog, 14 stk. – de fleste i god stand (alm. slid), nogle er mere slidte. Kr. 400,00 i alt. (Nypris kr. 288,75 pr. bog.)

Kontakt: Betina R. P. Jørgensen på tlf.: 65 96 12 30

Vester Skerninge Friskole bortgiver borde og stole

Et klassesæt "Helle"  borde og stole bortgives på Sydfyn. 25 - 30 stk.

Kontakt: Pedel, Søren Brandt - soerenbrandt(at)vskfri.dk

Giv jeres brugte udstyr nyt liv.

Har I fået nye møbler, bøger eller andet, så giv jeres brugte udstyr et nyt liv på en anden skole.

Send en mail til birgitte(at)friskoler.dk med information, kontaktperson og meget gerne fotos. Opslagene udløber efter 12 mdr., eller når I beder os fjerne det.

Kontakt Friskolernes Hus
Skriv eller ring, hvis du har noget, du gerne vil bytte eller har noget til salg.
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig
birgitte(at)friskoler.dk

TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent her.