fjern søgeboks

Skolebytte og lejrskole

Bytte, bytte, skole

Har man én gang prøvet at bytte skole med en anden, så kribler det i både elever og lærere for at gøre det igen.

Skolebytte er en alternativ måde at tage på lejrskole på, der skaber nye oplevelser for både elever og ansatte. 

Her kan du finde opslag fra skoler, der enten ønsker at bytte skole med en anden skole, eller skoler, der søger venskabsklasser andre steder i landet.

Venskabsklasser på tværs af geografi er første skridt mod et reelt 'skolebytte', og det holder blandt andet udgifterne nede, hvis en byskole kan låne en skole på landet nogle dage og vice versa.

Friskolen i Hinnerup søger skolebytte for ca. 50 elever omkring Odense

Vi søger skolebytte for ca. 50 elever på mellemtrinnet i uge 36 fra d. 3. - 5. september 2024 (2 evt. 3 overnatninger). Vi søger en skole omkring Odense, hvor offentlig transport er en mulighed.

Vi er en friskole, der ligger ved Hinnerup, 18-20 km. fra Århus.
Der er offentlig transport lige udenfor skolen - med buslinjer direkte til Århus.

Vi kan ikke tilbyde en hel tom skole, da vores udskoling vil være på skolen.

Men vi kan tilbyde overnatning i en del klasselokaler - en god sal og hal til bevægelse - samt gode baderum. Derudover har vi et godt stort køkken - et hyggeligt mødested - legeplads og hyggelig have til leg.

Kontakt: Anne Birgitte Haahr
Mobil: 23929780
Mail: ab(at)friskolen-hinnerup.dk 

Vindblæs Friskole søger skolebytte..

Vanen tro tager vi skolens yngste elever fra 0. til 5. klasse på lejrskole i uge 25 2024. Derfor søger vi skolebytte med en skole der kan rumme ca. 80 elever til to overnatninger.

Vi kan selv tilbyde en hyggelig friskole i en mindre landsby ca. 5 km. fra Mariagerfjord/Hadsund. Her er ti klasselokaler, hvor I kan overnatte, samt skolekøkken og en større fællessal. Vi har gode udeområder og bor nær populære udflugtsmål, f.eks. Randers Regnskov, Mariager, Kongehøjen, stranden ved Øster Hurup, kabelfærge og strand ved Udbyhøj/Mellerup, Lille Blåkilde og Rebild Bakker.

Vi er også interesserede i at lave aftaler for foråret 2025.

Kontakt: Heidi Hedegaard
Tlf.: 60660806

Mejls-Orten-Tinghøj Friskole søger skolebytte i uge 22 eller 23 i 2025


Vi ligger i landsbyen Mejls ca. 7 km. uden for Varde. Der er busforbindelse til Varde by. Vi har god plads både ude og inde og har egen idrætshal. Vi søger en skole, med plads til ca. 150 personer alt i alt.

Kontakt Per på pj(at)mot-friskole.net eller ring til os på 75261216.

 

Kegnæs Friskole søger skolebytte til 80 elever i uge 35

Vi er en skole med lige omkring 100 elever og 11 lærere, hvoraf de 78 elever fra 0. - 7. klasse og 9 lærere skal på lejr næste år, imens vores ældste elever er på sprogrejse i England og på kulturrejse til Vietnam.
Vi søger i den forbindelse en skole et eller andet spændende sted i DK, som vi kan lave skolebytte med i uge 35 2024.

Vi kan til gengæld tilbyde en skole på den naturskønne halvø Kegnæs på Als.
Skolen rummer 8 klasselokaler, et naturfagslokale, et billedkunstlokale, en gymnastiksal med tilhørende nyopførte baderum, et musiklokale, et skolekøkken og et lille lærerværelse med tekøkken.

Udenfor kan man boltre sig i skolegården, i vores naturværksted “Åndehullet”, på boldbanen eller på “Marken”, hvor vi har to shelters med bålhuse og sovepladser.
Stranden og skoven ligger kun et par minutters gang fra skolen, hvor I finder en fin badebro og gode muligheder for en dukkert i sensommervarmen.

Skulle det friste med en is, kan man på 20 min gå langs stranden til Sønderby Camping.

Bussen holder lige udenfor skolen og kører til Sønderborg og tilbage flere gange dagligt. Herfra kan man opleve både Sønderborg Slot, besøge Historie Centeret på Dybbøl Banke og blive klogere på 1864 krigen, eller tage bussen videre til Nordborg, hvor man kan besøge Univers Science Park.

Står I ikke og mangler en skole at bytte med, men har en ledig skole i den uge, så hører vi også gerne fra jer.

Forventningsfulde hilsner fra alle os på Kegnæs Friskole

Kontakt: Lissi Wilkins
Mail: kontoret(at)kegnaes-friskole.dk
Tlf.: 74 40 52 94

 

Svenstrup Friskole søger skolebytte

Vi er ca 50 elever samt 10 voksne, men vi har masser af plads både ude og inde. Vi har 9 klasselokaler, et sciencelokale, en SFO, et klublokale, et stort morgensamlingslokale, gymnastiksal med tilhørende omklædning og bad, skolekøkken, lærerværelse med et lille køkken, en lille biograf samt diverse gruppe- og mødelokaler. Udenfor har vi desuden en stor bålhytte med shelter til overnatning samt to store fodboldbaner og legeplads.

Vi ligger i gåafstand (15 min) til oplevelsesparken Universe samt skov og strand. Der er gode busforbindelser til Sønderborg, hvor man blandt andet kan opleve Sønderborg Slot og Historiecenter Dybbøl Banke.

Vi glæder os til at høre fra nogen af jer.

Kontakt: Rikke Wejlgaard Hansen
Mail: rwh(at)svenstrupfriskole.dk
Tlf: 25393181

www.svenstrupfriskole.dk
Svenstrup Friskoles Facebookside

RINGE FRISKOLE SØGER SKOLEBYT I UGE 36, 37 ELLER 38 2024


Vi søger skolebytte i en af de pågældende uger og gerne med en skole, som har samme størrelse som os. Vi er en skole med 200 elever og 17-25 voksne. Vi ønsker at bytte skole tirsdag til fredag, altså 3 overnatninger.

Vi er en kombineret skole som ligger i byen Ringe på Midtfyn. Her er der god offentlig trafik til Odense, Svendborg og kystbyerne.

Vi har 10 klasselokaler samt 3 forberedelseslokaler, en stor fritidsordning med køkkenfaciliteter, et stort madlavningslokale og en stor hal med mulighed for lån af springcenter. Vi har også grønne områder hvor man kan opstille telt eller lign.

Kontakt: Skoleleder Anne Helstrup
Mail: Ah(at)rfe.dk
Tlf.: 22280230

 

Skal jeres opslag med her?

Skriv en kort tekst til birgitte@friskoler.dk
62 61 30 13
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig
birgitte(at)friskoler.dk

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12