Skolebytte og lejrskole

Bytte, bytte, skole

Har man én gang prøvet at bytte skole med en anden, så kribler det i både elever og lærere for at gøre det igen.

Skolebytte er en alternativ måde at tage på lejrskole på, der skaber nye oplevelser for både elever og ansatte.

Her kan du finde opslag fra skoler, der enten ønsker at bytte skole med en anden skole, eller skoler, der søger venskabsklasser andre steder i landet.

Venskabsklasser på tværs af geografi er første skridt mod et reelt 'skolebytte', og det holder blandt andet udgifterne nede, hvis en byskole kan låne en skole på landet nogle dage og vice versa.

Randlevskolen søger skolebytte

Vi søger skolebytte i uge 37 eller 38 2021

Vi er åbne for at flytte tidspunktet - bare vi ved det i god tid.
Vi vil gerne til Djursland eller måske ind midt i Jylland.
Vi er ca. 100 elever og ca. 12 voksne og vi plejer derudover at have forældre med på overnatning.

Vores skole ligger i Randlev, 5 km. syd for Odder og med 5 km. til Hou - til strand og vand.
Der er letbane til Århus og 30 min. bus kørsel til Horsens.
Der er meget at se i vores område.

Kontakt: Lone Krarup
mail: skoleleder(at)randlevskolen.dk eller tlf.: 3118 6374

Skørbæk-Ejdrup Friskole og naturbørnehave søger skolebytte uge 20 2022

Vi søger skolebytte med en skole, der kan huse max. 155 elever og 15-20 lærere/ forældre.

Skørbæk-Ejdrup Friskole og naturbørnehave ligger i det naturskønne område ved Halkær bredning i Himmerland.

Skolen ligger mellem de to landsbyer Skørbæk og Ejdrup ca. 12 km. syd-vest for Nibe i Aalborg kommune.

Skolen har 155 elever fra 0. - 9. klasse og en naturbørnehave med omkring 30 børn.

Kontakt: Per Svaneborg, skoleleder
Mail: friskolen(at)skejdrup.dk
Tlf.: 9866 9095

Ollerup Friskole på Sydfyn søger skolebytte uge 19 i 2022

Vi er en skole med 205 elever. Vi søger skolebytte med en skole, der kan huse ca. 180 elever og 15-20 lærere/ forældre.

Ollerup Friskole ligger på Sydfyn i et unikt skolemiljø med højskole, efterskole og Den frie Lærerskole. Vi bor i et naturskønt område.

Udover naturen er der kort afstand til bl.a. Svendborg by med et rigt kulturliv, Gorillapark i Stenstrup (klatrepark) og meget mere.

Vi ønsker skolebytte i maj 2022 - gerne uge 19, men vi er fleksible.

Kontakt: Jakob Ringgaard, skoleleder
Mail: mail(at)ollerupfriskole.dk

Skal jeres opslag med her?
Skriv en kort tekst til birgitte@friskoler.dk
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig