Skolebytte og lejrskole

Bytte, bytte, skole

Har man én gang prøvet at bytte skole med en anden, så kribler det i både elever og lærere for at gøre det igen.

Skolebytte er en alternativ måde at tage på lejrskole på, der skaber nye oplevelser for både elever og ansatte.

Her kan du finde opslag fra skoler, der enten ønsker at bytte skole med en anden skole, eller skoler, der søger venskabsklasser andre steder i landet.

Venskabsklasser på tværs af geografi er første skridt mod et reelt 'skolebytte', og det holder blandt andet udgifterne nede, hvis en byskole kan låne en skole på landet nogle dage og vice versa.

Ollerup Friskole på Sydfyn søger skolebytte uge 19 i 2022

Vi er en skole med 205 elever. Vi søger skolebytte med en skole, der kan huse ca. 180 elever og 15-20 lærere/ forældre.

Ollerup Friskole ligger på Sydfyn i et unikt skolemiljø med højskole, efterskole og Den frie Lærerskole. Vi bor i et naturskønt område.

Udover naturen er der kort afstand til bl.a. Svendborg by med et rigt kulturliv, Gorillapark i Stenstrup (klatrepark) og meget mere.

Vi ønsker skolebytte i maj 2022 - gerne uge 19, men vi er fleksible.

Kontakt: Jakob Ringgaard, skoleleder
Mail: mail(at)ollerupfriskole.dk

Frijsendal Friskole søger skolebytte

Frijsendal Friskole vil gerne bytte skole til vores årlige lejrskole, der i dette skoleår falder på de tre dage op til Kristi himmelfartsdag i maj. Det er i uge 21, fra den 23. - 25. maj 2022.

Vi er en skole på ca. 160 elever fra 0.-9. klasse (140 elever, da vores 8. kl. tager på deres egen lejr). Vi ligger lidt nord for Hammel ca. 45 min. fra Aarhus. Midt mellem Silkeborg, Randers og Aarhus.

Kontakt: Niels Herkild
Mail: niels(at)frijsendal-friskole.dk

Skørbæk-Ejdrup Friskole og naturbørnehave søger skolebytte uge 20 2022

Vi søger skolebytte med en skole, der kan huse max. 155 elever og 15-20 lærere/ forældre.

Skørbæk-Ejdrup Friskole og naturbørnehave ligger i det naturskønne område ved Halkær bredning i Himmerland.

Skolen ligger mellem de to landsbyer Skørbæk og Ejdrup ca. 12 km. syd-vest for Nibe i Aalborg kommune.

Skolen har 155 elever fra 0. - 9. klasse og en naturbørnehave med omkring 30 børn.

Kontakt: Per Svaneborg, skoleleder
Mail: friskolen(at)skejdrup.dk
Tlf.: 9866 9095

Skal jeres opslag med her?
Skriv en kort tekst til birgitte@friskoler.dk
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig