Skolebytte og venskabsklasser

Bytte, bytte, skole

Har man én gang prøvet at bytte skole med en anden, så kribler det i både elever og lærere for at gøre det igen.

Her kan du finde opslag fra skoler, der enten ønsker at bytte skole med en anden skole, eller skoler, der søger venskabsklasser andre steder i landet.

Venskabsklasser på tværs af geografi er første skridt mod et reelt 'skolebytte', og det holder blandt andet udgifterne nede, hvis en byskole kan låne en skole på landet nogle dage og vice versa.

Randlevskolen søger skolebytte

Vi søger skolebytte i uge 37 eller 38 2021

Vi er åbne for at flytte tidspunktet - bare vi ved det i god tid.
Vi vil gerne til Djursland eller måske ind midt i Jylland.
Vi er ca. 100 elever og ca. 12 voksne og vi plejer derudover at have forældre med på overnatning.

Vores skole ligger i Randlev, 5 km. syd for Odder og med 5 km. til Hou - til strand og vand.
Der er letbane til Århus og 30 min. bus kørsel til Horsens.
Der er meget at se i vores område.

Kontakt: Lone Krarup
mail: skoleleder(at)randlevskolen.dk eller tlf.: 3118 6374

Friskolen Østerlars søger skolebytte

Vi vil gerne bytte skole i uge 36 i 2021

Vi er en skole på Bornholm, der søger en skole i Vestjylland, til skolebyt i uge 36 mandag-fredag i 2021. Vi har byttet skole de sidste 8 år og har kun gode erfaringer og fantastiske oplevelser hermed.

Vores skole ligger i Østerlars, og der er rigtig gode busforbindelser til hele øen herfra. Vi er ca. 140 elever + forældre og personale fra 0.-9.kl.

Kontakt: Viceskoleleder Sarah Dalgaard
mail: sarah(at)friskolen-oesterlars.dk eller ring på 56498280

Vendsyssel Friskole søger skolebytte i april år 2021

Vi er en friskole i Nordjylland i Mosbjerg ved Sindal, der ligger i naturskønne omgivelser.
Pt. har vi til 97 elever, vi har egen gymnastiksal med omklædning og bad + et stort udeområde med bålhytte, der ikke langt til skov og strand. Der går bus fra byen til Sindal, hvorfra der er gode forbindelser med tog og busser til fx, Hjørring Aalborg og Skagen.

Skolen har tidligere været på Bornholm og i Kegnæs. Vi har erfaret at det giver et helt unikt sammenhold på tværs af klasser og alder, når alle er afsted sammen. Derfor er vi nu på udkig efter vores næste skolebytte i uge 14 eller 16 i år 2021.

Kontakt: Mads Vejen, skoleleder
Mail: skoleleder(at)vendsyssel-friskole.dk

Haastrup Friskole søger skolebytte i uge 19, 2021

Hej,
vi er en lille friskole fra Haastrup der søger skolebyt med en anden skole i dagene 10-12 maj 2021. Vi er 72 elever og 8 lærere.

Haastrup Friskole ligger i hjertet af Sydfyn tæt på natur, strand, sydfynske alper og sydfynsk idyl. Selve byen har egen købmand, stor park med shelters, sø, bålpladser
og en god legeplads. Skolen har eget køkken og gymnastiksal m. bad, og vi har plads til ca. 100 elever. Friskolen ligger 10 min. fra Faaborg og ca. 30-40 min fra Odense.

Kontakt: Frederik Søndertoft Pedersen, lærer
Mail: frederiksp(at)gmail.com

Skal jeres opslag med her?
Skriv en kort tekst til birgitte@friskoler.dk
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig