Skolebytte og lejrskole

Bytte, bytte, skole

Har man én gang prøvet at bytte skole med en anden, så kribler det i både elever og lærere for at gøre det igen.

Skolebytte er en alternativ måde at tage på lejrskole på, der skaber nye oplevelser for både elever og ansatte.

Her kan du finde opslag fra skoler, der enten ønsker at bytte skole med en anden skole, eller skoler, der søger venskabsklasser andre steder i landet.

Venskabsklasser på tværs af geografi er første skridt mod et reelt 'skolebytte', og det holder blandt andet udgifterne nede, hvis en byskole kan låne en skole på landet nogle dage og vice versa.

Sofiehøj Friskole søger skolebytte i uge 35 - 2022

Vi søger skolebyt i uge 35 2022 fra onsdag til fredag.

Vi er 200 elever og 25 voksne – overbygningen kan sove i telte.

På vores skole kan nævnes følgende fordele: Nyt stort skolekøkken, hal, skov og 3 km til Roskilde Fjord. Vi har to gode legepladser, boldbaner og samlingssal.

Vi ønsker at blive på Sjælland, så vi ikke bruger for megen tid på transport.

Kontakt: Skoleleder, Elisabeth Haulund
Mail: elisabeth.haulund(at)sofiehoejfriskole.dk
Tlf.: 4640 0172 el. 2279 9060

Kassebølle Friskole søger skolebytte i uge 21, 2023

Vi søger skolebyt i uge 21 fra mandag til fredag.

Vi er en skole med 100 elever + voksne.

Om vores skole kan der nævnes, at den ligger på langeland i naturskønne omgivelser ikke langt fra stranden og ca. 3 km fra rudkøbing.

Vi har den skønneste legeplads med flere bålsteder.

Af aktiviteter i nærheden kan nævnes De vilde heste, Langelandsfortet, Skovsgaard og Langelands Museum.

I kan se nærmere på vores skole her.

Kontakt: Dorte Hegelund Jensen
Mail: dorte(at)kassefri.dk
Tlf.: 61460894

Mejls-Orten-Tinghøj Friskole søger skolebytte i uge 20 - 2023

Vi har 180 elever og bor i landlige omgivelser i landsbyen Mejls ca. 7. km nordøst for Varde. Der er masser af udenomsplads, et godt skolekøkken og en stor idrætshal med springgrav til skolen. Vi vil gerne bytte skole mandag – onsdag i uge 20. Vi kunne ønske os at komme til Østjylland, men er åbne for det meste vest for Storebælt.

Kontakt: skoleleder, Per Jacobsen
Mail: pj(at)mot-friskole.net
Tlf.: 2714 6446

Gjerrild-Bønnerup Friskole søger skolebytte i Syd-/Sønderjylland i uge 36 i 2022

Vi er en skole med 100 elever, 0.-9. kl,, som søger skolebytte – gerne i det syd- eller sønderjyske - med en skole, der kan huse ca. 100 elever og ca. 25-30 voksne (pædagoger, lærere, madtanter og -onkler). En del af de voksne overnatter gerne i telt.

Gjerrild-Bønnerup Friskole ligger naturskønt i landsbyen Gjerrild, på næsen af Djursland, i Norddjurs Kommune. Her har vi både købmand og en efterskole, og skolens lokaler anvendes desuden som det lokale forsamlingshus af byens mange fritidsforeninger.

Der findes en unik natur med klinter, strand, skov og vand. Desuden er vi kun 12 km fra Grenaa med Kattegatcentret, 8 km fra Bønnerup Strand og også tæt på Djurs Sommerland. Få et indtryk her: https://youtu.be/4vHvFAvK3wY eller via vores hjemmeside: https://gbfriskole.dk/

Vi ønsker skolebytte i uge 36 i 2022 og håber at høre fra jer!

Kontakt: Susanne Gade Clausen, friskoleleder
Mail: sgc(at)gbfriskole.dk
Tlf.: 9384 4227

SAMSØ FRIE SKOLE SØGER SKOLEBYTTE I UGE 21 2023

Vi søger skolebytte med en skole, der kan rumme ca. 65 børn og 15-20 voksne i fire dage (tirsdag til fredag, tre overnatninger) i uge 21.

Samsø Frie Skole ligger i den lille by Onsbjerg næsten midt på Samsø. Skolen er et tidligere hotel og har et veludstyret køkken, en større sal og 8 lokaler af forskellig størrelse, der kan indrettes til at sove i. Derudover har vi i 1,5 kilometers afstand fra skolen et mindre skovområde med toiletvogn, stort skur og bålplads. Her er der rigeligt plads til, at mange kan sove i telt, og der er mulighed for mange aktiviteter.

Kontakt: Anna Mattsson
Mail: skoleleder(at)samsoefrieskole.dk

Skal jeres opslag med her?
Skriv en kort tekst til birgitte@friskoler.dk
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig