fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FRISKOLERNEs Sekretærkursus 2022

Medlemskursus

FRISKOLERNEs kursus for friskolesekretærer 

- skræddersyet dig, der arbejder i administrationen på en friskole. 
 
Nye arbejdstidsregler, bogføringslov, barselsregler m.m. – uanset om du er ny på en friskole eller har mange års erfaring, så er der altid noget, der kræver din opmærksomhed i et nyt skoleår.


På dette kursus har vi udvalgt det, der fylder mest lige nu, og krydret de faglige indlæg med foredrag, mulighed for netværk og samvær på tværs af medlemsskoler.  

 

På FRISKOLERNEs sekretærkursus er der hvert år aktuelle emner på programmet, som holder dig opdateret på opgaver i administrationen på en friskole. Kurset er et solidt supplement til de mange andre administrative kurser, som FRISKOLERNE tilbyder vores medlemmer. 
 
Udover det faglige indhold får du lejlighed til at møde andre sekretærer/administrative medarbejdere i stillinger, der ligner din egen.
Så selv om du ikke selv sidder med alle de områder der behandles på kurset, så er der gode muligheder for at udveksle erfaringer og gode råd med de mange andre sekretærer.  

 
Nyt fra konsulenterne i Friskolernes Hus 
I år skal det blandt andet handle om den nye orlovsmodel (barselsregler), nye arbejdstidsregler vedr. lejrskole og beregning af undervisningstillæg. 
 
Konsulent i Friskolernes Hus Tove Dohn, er en fast del af programmet, og i år møder du Tove hele tre gange i løbet af kurset.
Også Dzenana Causevic, juridisk konsulent i Friskolernes Hus, kommer forbi med seneste nyt på GDPR-området.  

 
Kursets første dag slutter med en guidet gåtur, hvor du kommer helt tæt på Fredericias spændende og unikke historie, inden der er middag og en sjov og hyggelig sangtime med Lise Schøler Kjær, efterskole- og højskolelærer gennem mere end 30 år. 


Undervisningstillæg og den nye bogføringslov 
På dag to handler det om undervisningstillæg og ansættelse af lærere og pædagogisk personale i skolen. 
 
Inden frokost gennemgår Søren Yde, Statsautoriseret revisor & Partner ved RSM Danmark, Den nye bogføringslov. Søren kommer blandt andet ind på digital bilagshåndtering og indskanningsregler. 

 
Vi slutter med et foredrag om ’Takt & tone på arbejdspladsen’ ved Gitte Hornshøj. Gitte skriver om hendes foredrag:“Vi har hver især et ansvar i forhold til at skabe et sundt arbejdsliv…Hæve-sænke-borde, frugtordninger og ubegrænset adgang til Zumba i kælderen, gør det ikke alene.”. 
Med dette foredrag går du hjem med input tilstørre trivsel, bedre kommunikation og en arbejdsplads med højt til loftet– alt sammen leveret humoristisk og underholdende.  

 

Tilmeld dig allerede nu 
Kom og bliv fyldt op fagligt og personligt med andre i stillinger som ligner din egen.  

Der er mulighed for ankomst dagen før den 11. september. Dette vælges ved tilmelding.
Programmet kan du hente her
.  
 
Kontakt endelig Friskolernes Hus, hvis du har spørgsmål til kursets indhold eller din deltagelse i øvrigt.  

Tilmeld dig via‘Min side’www.friskolerne.dk. 

 

 

 

 

 

 


info
Kontakt os
Ring til Friskolernes Hus
62 61 30 13

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12