fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Samarbejdspartnere


Efterskoleforeningen er medlemsorganisation for 243 efterskoler landet over med et sekretariat, der rådgiver om skoledrift, jura og økonomi til pædagogisk udviklingsarbejde og markedsføring af efterskolerne.

Folkehøjskolernes Forening i Danmark (FFD) er medlems- og interesseorganisation for ca. 70 folkehøjskoler i Danmark, og har som formål at "arbejde for folkehøjskolens idé og skabe gode og frie vilkår for skoleformens udvikling". Foreningen blev stiftet i 1891, og er siden blevet bindeled mellem skolerne og de lovgivende og administrative myndigheder. FFD udgiver blandt andet Højskolesangbogen.

 


Den frie Lærerskole blev oprettet i 1949 på initiativ fra en række folk, som kom fra de frie skoler – dvs. efterskoler, friskoler og højskoler. Læreruddannelsen sigter specielt på lærerarbejdet inden for disse skoleformer. Den frie Lærerskole er opbygget og organiseret som en fri skole, så de studerende gennem hele uddannelsen selv lever og uddanner i denne skolekultur. Læreruddannelse på Den frie Lærerskole er femårig.

Frirummet er et initiativ skabt af de frie skoler i fællesskab: Efterskoleforeningen, Folkehøjskolernes Forening og Dansk Friskoleforening.

Frirummet er en ny debatform, som søger initiativer for det fælles bedste.

Frirummet støttes af TrygFonden.


Via DGI har skolen mulighed for at blive certificeret DGI Profilskole.

Certificeringen er for skoler med særligt fokus på idræt, leg og bevægelse.


Folkekirkens Nødhjælp og Dansk Friskoleforening samarbejder om projektet "Friskolebørn hjælper børn i Afrika" sammen med Danmarks Kirkelige Mediecenter.Deutschen Schul- und Sprachvereins für Nordschleswig (DSSV)

Alle Børn Cykler Alliancen er 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12