Undervisning, elever, tilsyn

Her finder du information om certificeringen af tilsynsførende, foldere om børns rettigheder jf. FNs Børnekonvention, trivsel, procedurer ifm. indmeldelse af elever, samt dokumenter relateret til undervisning, mm.

Tilsyn
Elever, undervisning og indmeldelse
Krav til skolens hjemmeside
Trivsel og underretning
Steiner HF
Tilbage til værktøjer pil

Stå-mål-med-kravet

Undervisningen på frie grundskoler skal stå mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen.

Det vil sige, at en elev, der forlader 9. klasse på en fri grundskole, skal have fået en undervisning, som giver de samme muligheder for at komme videre i uddannelsessystemet, som hvis eleven havde gået i folkeskolen.

Ring til Friskolernes Hus
Peter Mondrup