fjern søgeboks

Lønberegningsark til skoleåret 2024-2025

FRISKOLERNEs lønberegningsark gældende for skoleåret 2024-2025 er nu tilgængelige. De kan bruges som kontrol eller som supplement til skolens eget lønprogram. Læs mere her.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
08.07.24

Det er nu muligt at downloade FRISKOLERNEs lønberegningsark gældende for skoleåret 2024-2025. Lønberegningsarkene gør det muligt vha. få oplysninger at udregne løn til skolens ledere, lærere/børnehaveklasseledere, pædagoger samt teknisk/administrativt personale. Lønberegningsarkene bruges som kontrol til skolens eget lønprogram eller som supplement til skolens lønprogram.

Start med at udfylde august måned med de faste lønoplysninger. Herefter er det kun ændringer der fremadrettet tastes. Disse ændringer kan være ændret reguleringsprocent, beskæftigelsesgrad, basisløn/skalatrinsløn eller nye/ændrede løntillæg. Ved at taste ændringen i den enkelte måned, ændres alle løndele automatisk.

Lønberegningsarkene gør det muligt at printe lønsedler, lønspecifikationer pr. ansat pr. år eller lønspecifikation pr. år for alle ansatte.

Den gældende reguleringsprocent pr. 1. april 2024 er tastet ind. Når reguleringsprocenten pr. 1. april 2025 er beregnet, skal skolen taste reguleringsprocenten i arkene.

Der sker mange overenskomstændringer i lønnen til særligt det pædagogiske personale. Men også for skolens øverste ledere, lærere og børnehaveklasseleder, HK-privat og 3F ansatte sker der ændringer i lønnen. Lønændringerne for det pædagogiske sker september 2024, januar og april 2025. Lønændringer for skolens øverste ledere, lærere og børnehaveklasseledere, HK og 3F sker april 2025.

FRISKOLERNE har udarbejdet et skema, der viser hvilke ændringer, der sker hvornår:
OK-24 samlet skema

 

Lønberegningsarkene
Lønberegningsark for undervisere (ledere, lærere og børnehaveklasseledere)

Lønberegningsark for ikke undervisere (BUPL, 3F og HK)

 

HAR DU SPØRGSMÅL til lønberegningsarkene, så kontakt konsulenterne i Friskolernes Hus. Vi tager forbehold for fejl.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12