fjern søgeboks

Nyt skoleår - ny administrationskalender

Administrationskalenderen beskriver de administrative opgaver, som man i løbet af et skoleår bliver mødt af. Download kalenderen her.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
19.06.24

Efter en forhåbentlig god sommerferie venter et nyt skoleår – skoleåret 2024-2025. Som en hjælp til at bevare overblikket over alle de mange forskellige opgaver skolens leder og administrative personale i løbet af skoleåret 2024-2025 bliver mødt af, har FRISKOLERNE udarbejdet en ny administrationskalender.

Kalenderen for skoleåret 2024-2025 er opdelt i skoleårets 12 måneder. Vi opfordrer til at læse og forholde sig til opgaverne i den enkelte måned og også skele til opgaverne den kommende måned, så skolen altid er på forkant, med de opgaver der er, og de opgaver der venter.

Værktøjet er i en skrivbar PDF-version, som gør det muligt at tilføje egne noter ud for hver opgave og også i slutningen af hver måned.

Vi ønsker jer et rigtigt godt nyt skoleår.

DOWNLOAD Administrationskalender_2024-2025.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12