Fundamentet - Podcast

FUNDAMENTET - Levende samtaler om folkets skole

FUNDAMENTET bringer dig podcasts om emner, der vedrører hele den danske grundskole.

"Ha´en god dag!"
10 år i træk sender vi vores børn afsted til en institution, som har en massiv indflydelse på vores kæres udvikling, trivsel og dannelse - Danmarks grundskole. I denne podcast diskuterer vi emner, som er direkte brugbare for forældre med børn i én af landets 1800 grundskoler (både fri-, privat og folkeskoler).

Hver podcast har relevante faglige gæster, som styres af vores værter.

Kan du lide, hvad du hører? - smid en stjerne og en anmeldelse i din podcast-app - og tryk på abonnér. Så er du med, næste gang vi udgiver en podcast fra FUNDAMENTET - levende samtaler om folkets skole.

Kommentarer og ideer til indhold modtages gerne på mie(at)friskolerne.dk

Sådan lytter du med!
Du lytter til FUNDAMENTET helt gratis der, hvor du plejer at lytte til podcast.

Lyt med via:

PODCASTS & OPLÆSTE ARTIKLER:

FUNDAMENTET sætter fokus på vigtige emner i debatten om grundskolen, både frie- og folkeskoler.

I podcast-serien diskuterer vi emner, som optager forældre med børn i landets grundskoler og daginstitutioner - ex. hvordan forebygger jeg angst hos mit barn?, hvorfor er musik og kreativitet lige så vigtigt som matematik?

Teknik og tilrettelæggelse Mie Lund Hansen, Heidi Lykke og Erling Hjernø. Musik: Erling Hjernø.

Har du en idé, vi bør tage op?
Kommentarer og ideer til indhold modtages gerne. Skriv eller ring til os på:
Mie Lund Hansen
Skriv til mig