fjern søgeboks

Forsikringens krav i forhold til varmt arbejde

Har I styr på forsikringens krav i forhold til varmt arbejde - dvs. hvor der arbejdes med eller frembringes flammer, gnister og brandfarlig opvarmning? Læs mere her.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
22.05.23

Det kan blive dyrt, hvis skolen ikke har styr på forsikringens krav i forhold til udførsel af varmt arbejde.

Varmt arbejde er en fælles betegnelse for arbejdsprocesser, hvor der arbejdes med eller frembringes flammer, gnister og brandfarlig opvarmning. Det kan f.eks. være ved tagdækning, svejsning, lodning, skærebrænding, vinkelslibning, ukrudsafbrænding og andet arbejde med varmeudviklende værktøjer i forbindelse med feks. om- og tilbygninger, vedligeholdelsesarbejder m.v.

 

Friskolernes Hus opfordrer derfor kraftigt til, at man før udførsel af varmt arbejde har styr på og efterlever forsikringens krav til omgåelse af varmt arbejde og evt. krav til et ”varmt arbejde certifikat”.

Dette uagtet, om det er udefrakommende håndværkere eller skolens egne ansatte, der udfører det varme arbejde.

Overholdes forsikringens krav ikke i forbindelse med det varme arbejde, kan det koste skolen dyrt i forhold til en evt. skade og forsikringens selvrisiko, der ved netop varmt arbejde kan være væsentlig forhøjet.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12