fjern søgeboks

Hjælp os ved at besvare spørgeskema i forbindelse med FRISKOLERNEs årsstatistik

Vi har brug for jeres hjælp. Det er vigtigt for os i Friskolernes Hus, at så mange medlemsskoler som muligt besvarer friskoleforeningens spørgeskema udsendt 11. januar 2024. Jo flere besvarelser, des bedre mulighed for at lægge en god retning for foreningens arbejde. Deadline er 8. februar 2024.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
05.02.24

 

Vær opmærksom på, at deadline for besvarelse af spørgeskema er torsdag d. 8. februar 2024. 

Hvert år indhenter vi statistikoplysninger fra vores medlemsskoler. Oplysningerne bliver brugt i årsberetningen, som kan læses i Magasinet Friskolen, men de er også vigtige redskaber i interessevaretagelsen året igennem, dels til at sætte politiske dagsordner og dels til at prioritere rådgivning og kursusvirksomhed for alle jer på medlemsskolerne.

Det er derfor yderst relevant for vores arbejde i Friskolernes Hus, at alle skoler besvarer spørgeskemaet. Vi ser derfor frem til stor deltagelse i spørgeskemaet, så statistikken kan blive et vægtigt arbejdsredskab for det kommende år. 

Deadline for besvarelse er torsdag d. 8. februar 2024. 

NB. Det er muligt at forlade spørgeskemaet og vende tilbage senere. Vær opmærksom på, at linket til spørgeskemaet ikke kan videresendes.


JEG KAN IKKE FINDE SPØRGESKEMAET - HVAD GØR VI?
Vi udsendte spørgeskemaet i forbindelse med FRISKOLERNEs årsstatistik til skolens hovedmail torsdag d. 11. januar 2024. Mailens afsender er Surveymonkey. Kan I ikke finde spørgeskemaet i jeres mailboks, så kan den være havnet i jeres spamfilter.

Ønsker du spørgeskemaet tilsendt som pdf? Kontakt Birgitte Bahlke Gram i Friskolernes Hus.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12