fjern søgeboks

Inspirationsmateriale til friskolens bestyrelse

Den vigtigste opgave for friskolens bestyrelse er ansættelse og fastholdelse af skoleleder. I Friskolernes Hus har vi udarbejdet et inspirationsmateriale, der kan understøtte bestyrelsens varetagelse af skolens overordnede ledelse.
Af: Vibeke Helms, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration
22.02.23

Bestyrelsens opgaver på friskolen er mangfoldige. Blandt dem er ansættelse og fastholdelse af skoleleder en af de vigtigste opgaver for bestyrelsen. I Friskolernes Hus har vi udarbejdet et nyt inspirationsmateriale, der kan understøtte bestyrelsens opgaver i den forbindelse. Inspirationsmaterialet indeholder en række formelle dokumenter, der kan understøtte bestyrelsens varetagelse af skolens overordnede ledelse.

DOWNLOAD inspirationsmaterialet HER. 

På vores web finder du også et dokument, der skitserer bestyrelsens overordnede ledelse på bare én enkelt side. Friskolernes lovgrundlag er samlet under love, regler og vejledninger.
 

BESTYRELSESKURSER
Bestyrelseskurserne er planlagt, så de er fordelt over hele landet. Vi opfordrer jer til at deltage med hele bestyrelsen. På bestyrelseskurserne er der gennemgang af bestyrelsens formelle opgaver, arbejde med cases og netværk med andre bestyrelser.

Hold øje med kursuskalenderen for at finde bestyrelseskurset tættest på jer.

HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL?
Savner du materiale til bestyrelsens arbejde, som vi med fordel kan udvikle i Friskolernes Hus, er du velkommen til at kontakte Jakob Ringgaard og Vibeke Helms i Friskolernes Hus.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12