fjern søgeboks

Løn til forudlønnede vedr. april 2024

Vær opmærksom på reguleringsprocenten, når der indberettes løn. Læs mere her.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
19.03.24

Som et resultat af CFU-forliget sker der pr. 1. april en stigning i reguleringsprocenten. Reguleringsprocenten indeholder de generelle lønstigninger aftalt i CFU-forliget og et skøn for reguleringsordningen, der er en løbende afstemning mellem lønudviklingen på det statslige arbejdsmarked og lønudviklingen på det private arbejdsmarked. Sidstnævnte er endnu ikke kendt, hvorfor den endelige reguleringsprocent gældende fra 1. april 2024 ikke er udmeldt.

Skal skolen indberette løn, inden reguleringsprocenten er offentliggjort, skal lønnen for de forudlønnede medarbejdere udregnes efter reguleringsprocenten pr. 1. oktober 2023 og reguleres tilbage, når reguleringsprocenten ligger fast.

Så snart vi i Friskolernes Hus kender reguleringsprocenten gældende pr. 1. april, udsender vi en administrativ nyhed. Hold øje med SkoleNyt.

 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12