fjern søgeboks

Magasinet Friskolen modtager elevklummer

Hvad ville du gøre, hvis du var borgmester i din by? Mens de voksne hænger valgplakater op, holder vælgermøder og debaterer på gader, stræder og på sociale medier, så beder Magasinet Friskolen eleverne på vores medlemsskoler om at overveje, hvad de hver især ville gøre, hvis de var borgmester. DEADLINE for indsendelse af elevklummer er fredag d. 12. november 2021.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer , Administration , Magasinet Friskolen
26.10.21

Magasinet Friskolen søger klummer skrevet af elever på vores medlemsskoler. Måske kender du en eller flere elever, der har lyst til at skrive en klumme, som har mulighed for at blive trykt i magasinet?

Måske kan elevklummen indgå som en del af et undervisningsforløb i en hel klasse, måske som ekstra-opgave for en enkelt elev eller måske som et hurtigt vikarmateriale til den uforudsete vikartime?. Det er op til jer på skolerne, hvordan det passer bedst ind i jeres hverdag. 

På redaktionen udvælger vi fra gang til gang de elevklummer, vi trykker i magasinet, og indimellem har vi også efterfølgende fået skubbet elevklummerne videre ud i lokalaviser med klummeskribenternes tilladelse.

Næste deadline for indsendelse af elevklummer er fredag d. 12. november 2021. Mens de voksne hænger valgplakater op, holder vælgermøder og debaterer på gader, stræder og på sociale medier, så kan det være passende selv at overveje, hvad man ville arbejde for, hvis man selv var borgmester i sin by. Derfor er oplægget til elevklummerne denne gang en refleksion over, hvad man ville gøre, hvis man selv var borgmester. 

 

LÆS MERE i rammepapiret HER. 

Har du spørgsmål, så kontakt magasinets redaktør Mie Lund Hansen.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12