fjern søgeboks

Opdatering fra Datatilsynet vedrørende Chromebooks

Datatilsynet gav i september en midlertidig tilladelse til Helsingør kommune, så deres elever kunne bruge Chromebooks i skoletiden mod dokumentation af kommunens aftale med Google. Læs mere her.
Af: Dzenana Causevic, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
07.11.22

I september i år valgte Datatilsynet at give en midlertidig tilladelse til Helsingør kommune således, at kommunens folkeskoleelever kan bruge Chromebooks i skoletiden. Dette var under forudsætning af, at kommunen dokumenterede yderligere, hvordan deres aftaler med Google er skruet sammen med videre.

Kommunen havde frist til den 5. november til at indlevere dokumentationsmaterialet. Denne frist har kommunen imødekommet, og nu skal Datatilsynet gennemgå al det materiale, som de har modtaget.

Datatilsynet skriver på deres hjemmeside, at de forventer at give en endelig afgørelse i sagen inden årets udgang. Vi vil orientere om den endelig afgørelse, når den kommer.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12