fjern søgeboks

Gratis undervisningsmateriale til mellemtrinnet

Skal I fejre grundlovsdag på din skole? Det er nu muligt at downloade gratis undervisningsmateriale målrettet mellemtrinnet på din skole og dermed forberede grundlovsfesten d. 5. juni. Initiativet arbejder for, at alle børn i Danmark hylder og fejrer grundlovsdag den 5. juni. Læs mere her.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer , Administration
13.03.24

Grundlovsdag er vores nationaldag – det glemmer mange bare at fejre. Men det kan du og din friskole gøre noget ved! Det er både sjovt og lærerigt at planlægge en fest, så hvorfor ikke lade jeres elever fejre grundloven?

Med undervisningsmateriale, som er målrettet mellemtrinnet, får I på skolen masser af inspiration til, hvordan jeres elever i fællesskab nemt og enkelt kan forberede deres egen grundlovsfest. Hver aktivitet tager ca. 2 timer at gennemføre.

Find de gratis materialer HER. 

 

Hvad er Grundlovsfesten?
Grundlovsfesten er et initiativ, der arbejder for, at alle børn i Danmark hylder og fejrer grundlovsdag den 5. juni. Med støtte fra Nordea-fonden og Trygfonden samarbejder Grundlovsfesten med lokale ildsjæle over hele landet om at stable fantastiske fester på benene. Friskoler kan, ligesom biblioteker, boligforeninger og kulturinstitutioner, søge om penge til at afholde grundlovsfester sammen med børn.

Læs mere om initiativet HER

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12