fjern søgeboks

Grundlovsfestens Festpuljen er åben!

Skal I fejre grundlovsdag på din skole? Det er nu muligt at søge Festpuljens midler til at gøre dagen endnu mere festlig. Initiativet arbejder for, at alle børn i Danmark hylder og fejrer grundlovsdag den 5. juni. Læs mere her.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration
05.03.24

Fredag d. 1. marts åbnede Festpuljen. Her kan skolelærere, skoleledere, pædagoger og andre ildsjæle søge op til 4.000 kroner til at gøre grundlovsfester på skolerne ekstra festlige. Måske skal din friskole søge puljen?

Om I på friskolen vælger at bruge pengene på hyre en DJ eller en operasanger, bage grundlovskage til klassen eller male et kunstværk på friskolens husmur eller noget helt femte – det er op til jer – så længe idéen er festlig.

Man kan søge om støtte helt frem til grundlovsdag, d. 5. juni, men midlerne uddeles efter først-til-mølle-princippet, så det kan godt betale sig at være vaks ved havelågen.

Læs mere om puljen og SØG HER.

 

Hvad er Grundlovsfesten?
Grundlovsfesten er et initiativ, der arbejder for, at alle børn i Danmark hylder og fejrer grundlovsdag den 5. juni. Med støtte fra Nordea-fonden og Trygfonden samarbejder Grundlovsfesten med lokale ildsjæle over hele landet om at stable fantastiske fester på benene. Friskoler kan, ligesom biblioteker, boligforeninger og kulturinstitutioner, søge om penge til at afholder grundlovsfester sammen med børn.

Læs mere om initiativet HER

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12