fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

DAGTILBUD: NYT OM MINISTERIETS IT-LØSNING TIL SPROGVURDERING

I 2021 lancerede Børne- og Undervisningsministeriet den første version af it-løsningen Sprogvurdering.dk til ministeriets sprogvurderingsværktøjer 'Sprogvurdering 2 år' og 'Sprogvurdering 3-6'. Nu er der en opgradering klar. Læs mere om den her - samt et kommende webinar, hvor de nye funktioner vil blive præsenteret.
Af: Ole-Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
22.11.22

I august 2021 blev første version af Børne- og Undervisningsministeriets gratis it-løsning 'Sprogvurdering' lanceret. Dette bruges bl.a. til registrering af sprogvurderinger på dagtilbudsområdet. Mange dagtilbud benytter måske allerede denne løsning, men der findes også andre brugbare værktøjer.

Sprogvurdering.dk er i et par omgange blevet opgraderet og senest altså i november 2022. Opgraderingen består denne gang bl.a. i nogle nye datavisninger; læs mere om dette HER og se svar på mange spørgsmål HER.

Webinar om Sprogvurdering.dk
Den 5. december 2022 kl. 14.00 holder Børne- og Undervisningsministeriet et webinar, hvor Sprogvurdering.dk demonstreres med de nye funktioner. Ved denne lejlighed bliver det også muligt at stille spørgsmål til systemet.

LÆS MERE OG TILMELD DIG WEBINARET HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12