fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

"FOLKETINGSVALG' 19" er temaet i Magasinet Friskolen nr. 13 (kopi 1)

Det handler om, hvad der skal til for at skabe et bedre Danmark.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Magasinet Friskolen , Pædagogik og skoleliv
11.02.19

I Magasinet Friskolen nr. 13 handler temaet om det kommende Folketingsvalg og om de muligheder for forandring, valget indebærer.

I den forbindelse har vi bedt en stribe børn og voksne om at formulere deres ønsker for de næste fire år i Danmark. Du kan læse deres ønsker i, 'Mit Danmark mangler'.

Du kan også læse, hvad nutidens politikere kan lære af de politikere, der udformede velfærdsstaten i dens guldalder fra 1950-80 i, 'Velfærdsstaten var et middel, men er blevet et mål'

I, 'Det mener partierne', får du de opstillingsparate partiers holdning til friskolerne. FRISKOLERNEs formand, Peter Bendix Pedersen, giver også sit besyv med i, 'Bred politisk opbakning - mere eller mindre!' 

I artiklen, 'Succesen er der allerede i mødet', kan du læse om et projekt startet af FRISKOLERNE, hvor elever fra tosprogede og etnisk danske friskoler bringes sammen. Dette sker under overskriften, "venskaber vaccinerer mod fordomme", og sker i et samarbejde med brobygger, Özlem Cekic, og tidligere overrabiner, Bent Melchior. Formålet med projektet er at nedbryde fordomme og skabe venskaber på tværs af forskelligheder.

Som noget nyt inviterer Magasinet Friskolen sig fremover hjem til et udvalg af forskellige friskolefamilier. Det sker i serien, "Hjemme hos", som du kan læse første udgave af her i magasin nr. 13. Denne gang besøger vi kernefamilien, Smith Hein, i 'Parcel farvel'

Alt det og meget mere kan du læse i Magasinet Friskolen nr. 13. Vi ønsker dig rigtig god læselyst!

HUSK AT DOWNLOADE MAGASINETS APP!

I APP'en kan du læse alle artikler fra Magasinet Friskolen helt gratis.

APP'en kan downloades her:
iPhone/iPad: http://friskoler.link/FriskolenIpadIphone
Android- Smartphone/tablet: http://friskoler.link/FriskolenAndroid
Computer: http://magasin.friskoler.dk/friskolen/38/

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12