fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Friskolernes budgetværktøj for 2021 og 2022

Friskolernes budgetværktøj til budgetåret 2021 og 2022 er nu klar. Vær opmærksom på de væsentlige ændringer i forhold til sidste år. Læs mere her.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
29.10.20

Friskolernes budgetværktøj til budgetåret 2021 og 2022 ligger nu klar.

Væsentlige ændringer i forhold til sidste år

Ansat antal måneder i 2021 og 2022: I skal i lønfanerne for hver ansat oplyse, hvor mange måneder den ansatte er ansat i hhv. 2021 og 2022. Budgettet tager ikke længere udgangspunkt i, at den ansatte er ansat 12 måneder i 2022.

 

Beregningen af feriepengeforpligtigelse.

Den nye feriepengeforpligtigelsesberegning tager udgangspunkt i seneste løn (december måned), hvor der beregnes en feriedags værdi. Denne værdi ganges med antallet af skyldige feriedage og særlige feriedage pr. 31. december.

Feriepengeforpligtigelsen beregnes nederst i hhv.  fanen ”løn undervisning” og fanen ”løn pæd, tap”. 

Med denne nye beregningsmetode er fanen ”lønoplysninger” unødvendig og er derfor fjernet.

 

Fra budget til skolens økonomisystem

I budgetværktøjet er det nu også muligt at få en sammentælling på de forskellige løndele. Dette er tænkt som en hjælp, når budgettallene skal lægges over i skolens økonomisystem.

Ud for hver løndel kan skolen under budgetarbejdet skrive det ønskede finanskontonummer (kendt fra alle de øvrige driftsudgiftsposter).

Overblikket og sammentællingerne over de forskellige løndele ligger i fanerne ”løn undervisning” og ”løn pæd, tap” yderst til højre.

 

ER DER SPØRGSMÅL til budgetværktøjet, budgetarbejdet eller til skolens økonomi, er I som altid velkomne til at kontakte konsulenterne i Friskolernes Hus.

 

DOWNLOAD budgetværktøjet for budgetåret 2021 og 2022 HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12