fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FUNDAMENTET: Podcast om børn med autisme i grundskolen

Der er et nyt afsnit af FUNDAMENTET klar: 'Forstå autisme - og hvorfor et langt frikvarter ikke nødvendigvis er positivt for et barn med asperger'. Find FUNDAMENTET der, hvor du plejer at finde dine podcasts.
Af: Per Ølholm, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Presse og politik , Magasinet Friskolen
19.10.20

I Danmark har vi de senere år set en stigning af diagnoser indenfor autisme. Flere og flere børn får en diagnose indenfor spektret, og det stiller naturligvis nye krav til fagpersonerne omkring børnene - og dermed også til både daginstitutioner og grundskolerne. 

Hør Nadjia Tamechmecht fortælle om en opvækst med Asperger, og hvordan hun i dag er pædagog og forsker i autisme. Vært på podcasten er denne gang Heidi Lykke.

 

OM FUNDAMENTET:

10 år i træk sender vi vores børn afsted til en institution, som har en massiv indflydelse på vores kæres udvikling, trivsel og dannelse - Danmarks grundskole. I podcasten FUNDAMENTET diskuterer vi emner, som er direkte brugbare for forældre med børn i én af landets 1800 grundskoler (både fri-, privat og folkeskoler). Hver podcast har relevante faglige gæster, som styres af vores to værter, Heidi Lykke Schultz og Per Ølholm.

 

LYT TIL FUNDAMENTETs andre afsnit her: 'Forældrenes rolle i grundskolen' - eller find FUNDAMENTET der, hvor du plejer at finde dine podcasts.

Hvis du ikke allerede har hørt FUNDAMENTETs første afsnit om angst, så kan du finde det her: 'Angst - det starter med en lille bekymring'. Og husk at abonnere på FUNDAMENTET, så du er med, når vi næste gang publicerer en podcast.

 

VIL DU VIDE MERE?

Gå ind på FUNDAMENTETs hjemmeside HER og bliv klogere. Her kan du også høre et udvalg af Magasinet Friskolens artikler læst højt af Magasinet redaktør, Per Ølholm.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12