fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Kontaktseminar i Riga: Personligt møde og samarbejde på tværs

Fra den 12.-15. november var kursister fra Den frie Lærerskoles PD, ”Frie skolers grundlag og pædagogisk udvikling”, på kontaktseminar i Riga.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
19.11.19

Formålet med PD’en er at kvalificere skolernes internationale fokus og den internationale dimension i undervisningen. På PD’en er der også stort fokus på det personlige møde mellem den enkelte kursist og lærere fra andre lande, og på kontaktseminaret blev der skabt gode kontakter og åbnet nye muligheder:

”Det lykkedes mig at få kontakt til en mulig samarbejdspartner fra Frankrig til et fremtidigt Erasmus+ projekt. Vi nåede allerede at skrive en del af ansøgningen på seminaret,” fortæller Jesper Stæhr Villadsen, viceskoleleder på Vester Skerninge Friskole.

Mangler du info og/eller inspiration?
På FRISKOLERNEs side om internationalt samarbejde kan du finde meget mere om arrangementer, internationalt samarbejde og info om, hvilke muligheder, der er for at søge støtte.

Læs mere HER.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12