fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

MAGASINET: Deltag i vores læserundersøgelse!

Magasinet Friskolen gennemfører i den kommende tid en læserundersøgelse. Del meget gerne linket med andre, så vi kan lære så meget som muligt om vores læsere.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder , Magasinet Friskolen
21.10.20

UNDERSØGELSE: HVAD SYNES DU OM MAGASINET FRISKOLEN?

Magasinet Friskolen kan nu fejre tre års fødselsdag, og derfor vil vi gerne vide, hvordan du bruger dit medlemsblad.

Magasinet henvender sig primært til forældre med børn på en af landets mange friskoler, men det kan naturligvis også læses af friskolernes ansatte samt andre med interesse for de danske friskoler.

 

Som læser kan man fordybe sig i magasinets artikler i det trykte magasin, der lander ude på skolerne seks gange om året. Som supplement udgives magasinet også hver gang i læsevenlige apps til både Apple- og Android telefoner og tablets. Den digitale version af Magasinet Friskolen er gratis og kan nemt deles via sociale medier. Hvert nummer er fyldt med spændende historier, om det at være og drive en fri grundskole, og krydret med reportager fra skoler landet over.

 

BRUG 5 MINUTTER på vores spørgeskemaundersøgelse - og del meget gerne linket med andre, så vi kan lære så meget som muligt om vores læsere.

Du finder spørgeskemaet HER

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12