fjern søgeboks

Magasinet Friskolen modtager elevklummer

Magasinet modtager denne gang elevklummer med arbejdstitlen 'Nyt år - ny begyndelse'. DEADLINE for indsendelse af elevklummer er onsdag d. 12. januar 2022.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration , Magasinet Friskolen
13.12.21

Magasinet Friskolen søger klummer skrevet af elever på vores medlemsskoler. Måske kender du en eller flere elever, der har lyst til at skrive en klumme, som har mulighed for at blive trykt i magasinet?

Måske kan elevklummen indgå som en del af et undervisningsforløb i en hel klasse, måske som ekstra-opgave for en enkelt elev eller måske som et hurtigt vikarmateriale til den uforudsete vikartime? Det er op til jer på skolerne, hvordan det passer bedst ind i jeres hverdag. 

På redaktionen udvælger vi fra gang til gang de elevklummer, vi trykker i magasinet, og indimellem har vi også efterfølgende fået skubbet elevklummerne videre ud i lokalaviser med klummeskribenternes tilladelse.

Næste deadline for indsendelse af elevklummer er onsdag d. 12. januar 2022. Arbejdstitlen denne gang er 'Nyt år - ny begyndelse' og skal handle om elevernes håb og drømme for det nye 2022. Fro dem selv, for deres nærmeste eller for hele verden - det er op til dem.

 

LÆS MERE i rammepapiret HER. 

Har du spørgsmål, så kontakt magasinets redaktør Mie Lund Hansen.

 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12