fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Magasinet Friskolen søger elevklumme-skribenter

Kender du en elev med en klummeskribent i maven? Magasinet modtager elevklummer med arbejdstitlen "Dengang jeg var ny på skolen...", eftersom vores kommende magasin er målrettet alle de nye friskolefamilier, der starter op efter sommerferien. DEADLINE for indsendelse af elevklummer er 10. juni 2021.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder , Magasinet Friskolen
20.05.21

Magasinet Friskolen søger klummer skrevet af elever på vores medlemsskoler. Måske kender du en eller flere elever, der har lyst til at skrive en klumme, som har mulighed for at blive trykt i magasinet?

I de sidste to udgaver af Magasinet Friskolen har eleverne på vores medlemsskoler kunne indsende elevklummer. I Magasinet nr. 27 handlede elevklummerne om hjemmeskole under corona-nedlukningerne, mens de i magasinet nr. 28 omhandlede lejrskoler.

Måske kan elevklummen indgå som en del af et undervisningsforløb i en hel klasse - måske som ekstra-opgave for en enkelt elev. Det er op til jer på skolerne, hvordan det passer bedst ind i jeres hverdag. 

På redaktionen udvælger vi fra gang til gang de elevklummer, vi trykker i magasinet, og vi har med stort held også efterfølgende fået skubbet elevklummerne videre ud i lokalaviser med klummeskribenternes tilladelse.

Næste deadline for indsendelse af elevklummer er torsdag d. 10. juni 2021. Arbejdstitlen denne gang er ”Dengang jeg var ny på skolen…”, eftersom det kommende magasin er målrettet alle de nye friskolefamilier, der starter op i august 2021.

 

LÆS MERE i rammepapiret HER - eller i den printervenlige udgave HER.

Har du spørgsmål, så kontakt magasinets fungerende redaktør Mie Lund Hansen.

 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12