fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Magasinet Friskolen modtager elevklummer

Magasinet modtager denne gang elevklummer om det med at blande sig i diskussioner og debatter, eftersom vores kommende magasins tema handler om kommunalvalgkampen. DEADLINE for indsendelse af elevklummer er fredag d. 10. september 2021.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder , Magasinet Friskolen
18.08.21

Magasinet Friskolen søger klummer skrevet af elever på vores medlemsskoler. Måske kender du en eller flere elever, der har lyst til at skrive en klumme, som har mulighed for at blive trykt i magasinet?

I de sidste tre udgaver af Magasinet Friskolen har eleverne på vores medlemsskoler kunne indsende elevklummer. I Magasinet nr. 27 handlede elevklummerne om hjemmeskole under corona-nedlukningerne, i magasinet nr. 28 skrev eleverne om lejrskoler og i magasinet nr. 29 om det med at være den nye på skolen.

Måske kan elevklummen indgå som en del af et undervisningsforløb i en hel klasse - måske som ekstra-opgave for en enkelt elev. Det er op til jer på skolerne, hvordan det passer bedst ind i jeres hverdag. 

På redaktionen udvælger vi fra gang til gang de elevklummer, vi trykker i magasinet, og vi har med stort held også efterfølgende fået skubbet elevklummerne videre ud i lokalaviser med klummeskribenternes tilladelse.

Næste deadline for indsendelse af elevklummer er fredag d. 10. september 2021. Elevklummerne til det kommende magasin drejer sig om det med at blande sig i diskussioner og debatter, eftersom vores kommende magasins tema handler om kommunalvalgkampen i november.

 

LÆS MERE i rammepapiret HER. 

Har du spørgsmål, så kontakt magasinets redaktør Mie Lund Hansen.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12