fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ministeriet kræver fysisk fremmøde for skoleinitiativer

Fra og med ansøgningsrunden 2020 gælder et nyt krav om personligt fremmøde for nye friskoleinitiativer, der ønsker statstilskud.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Presse og politik , Administrative nyheder
06.08.20

Hvert år er der frist for anmeldelse af nye friskoleinitiativer (eller en afdeling under en friskole) den 15. august. Som noget nyt skal initiativkredsen også huske at sende en e-mail til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på ttsikkermail(at)stukuvm.dk med oplysning om, at man ønsker at ansøge om godkendelse af skole- eller afdelingsinitiativet med henblik på at starte skolevirksomhed fra og med skoleåret 2021/2022.

Der skal angives en e-mailadresse og telefonnummer på den kontaktperson, som styrelsen kan koordinere det personlige fremmøde med.

Styrelsen vil efter modtagelsen af ovennævnte e-mail kontakte skole- eller afdelingsinitiativets kontaktperson med henblik på at aftale tid og sted for initiativkredsens personlige fremmøde, hvor initiativkredsen skal indlevere følgende materiale, jf. bekendtgørelsens § 3, stk. 1:

  Samtidig med anmeldelsen indbetales 1. rate af depositum på kr. 20.000 til ministeriet.

  Læs mere om de nye godkendelsesprocedurer på Børne- og undervisningsministeriets hjemmeside.

  Læs mere om etablering af ny friskole

  Tilmeld nyhedsbrev

  FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


  Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

   

  Hvad er du interesseret i?

  Tilmeld dig nyhedsagenterne

  Nyhedsagenter:


  Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
  Hele skolens forening!

  I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

  FRISKOLERNE

  og Friskolernes Hus

  Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

  Telefon 6261 3013
  Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12