fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny udgave af MOS’ Vejledning om ferie og den nye ferielov

Moderniseringsstyrelsen har udsendt en opdateret udgave af Vejledning om optjening og afholdelse af ferie i forbindelse med overgangen til den nye ferielov.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
21.05.19

Opdateringen ændrer ikke på de regler og rammer, som skolerne har for planlægning og afvikling af ferie i skoleårene 2019/2020 og 2020/2021. 

Der er tale om to opdateringer. Dels i afsnit 3.1 vedrørende afholdelse af de 16,64 feriedage i sommeren 2020, hvor formuleringerne er ændret på baggrund af nye oplysninger fra Beskæftigelsesministeriets styrelse for arbejdsmarked og rekruttering (STAR). Dels i afsnit 3.2, hvor det maksimale antal fondsferiedage er ændret fra 8,3 til 8,4 dage på baggrund af ændringer af ferieloven og loven om forvaltningen af feriemidlerne, som folketinget vedtog den 25. april.

Den opdaterede vejledning kan findes HER

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12