fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

SkoleIntras afløser – Aula – udskudt til oktober

Udrulningen af Aula, der skal afløse SkoleIntra, er udskudt til uge 43. KL og KOMBIT, der står for udviklingen, har besluttet at forlænge Aulas pilotfase med 10 uger.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
18.06.19

Dermed kan erfaringerne og yderligere ønsker fra pilotskolerne og projektlederne blive en del af Aula, og der er tid til at teste de nye input til systemet. 

I perioden fra august til efterårsferien udvides pilotforløbet med op til 25 skoler fra hele landet. Den version af Aula, som nu skal testes af pilotskolerne frem til efterårsferien, og som bliver taget i brug i uge 43, vil indeholde de vigtigste kommunikationsredskaber i skole-hjem-samarbejdet.

Forlængelsen af pilotfasen betyder, at skolerne fortsætter med at benytte SkoleIntra som kommunikationsplatform, indtil Aula går i luften efter efterårsferien.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12