fjern søgeboks

Statusopgørelse for skolens lærere og børnehaveklasseledere

Jf. arbejdstidsaftalens §14 har lærerne krav på en statusopgørelse, der viser den præsterede tid tre måneder inde i skoleåret. Det er nu. Vær opmærksom på evt. ændringer i den faktiske arbejdstid, så lærerne får korrekte statusopgørelser.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
08.11.22

Skoleårets tre første måneder er nu gået, og lærerne har ifølge arbejdstidsaftalens §14 krav på en statusopgørelse, der viser den præsterede tid.

I FRISKOLERNEs planlægningsværktøj viser fanen ”opgørelse”, hvor meget den præsterede tid tæller i forhold til nettoarbejdstiden og den planlagte arbejdstid.

Eventuelle ændringer
For en korrekt statusopgørelse er det vigtigt at eventuelle ændringer i arbejdstiden er tilføjet på de dage, hvor ændringerne er. Er der ændringer i arbejdstiden markeres ændringerne i månedsfanerne med et ”X” i kollonne S, T og U.

Kolonne S, hvis der er ændring i arbejdstiden.

Kolonne T, hvis der er ændring i undervisningstiden.

Kolonne U, hvis der er ændring i arbejdstiden fra 17-06.

 

Efter en ændring er valgt, lyser en ny celle gult. Dette i hhv. kolonne V, W og X. Arbejdstidens ændring i forhold til det planlagte, oplyses derefter i de nye oplyste gule celler.

Vær opmærksom på, at hvis der sker en ændring i undervisningstiden, fx hvis en lærer har taget en kollegas undervisningslektion, så skal der alt andet lige ske en ændring af både arbejdstiden og undervisningstiden.

Fanen ”opgørelse” viser den præsterede arbejdstid pr. 3. mdr., og giver nederst i række 57 et resultat på skoleårets samlede præsterede arbejdstid i forhold til det planlagte og de ændringer der evt. er sket.

Vær opmærksom på, at hvis her står et tal i plus er læreren pt. i overtid ved skoleårets udgang, og er tallet negativt, så er der tale om undertid.

Hold øje med opgørelsen nederst og sørg så vidt muligt for, at den ansattes nettoarbejdstid stemmer overens med den faktiske.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12