fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Take-over på FRISKOLERNEs Instagram

Vil I være med? Her ved skolestart er det igen blevet muligt at få overdraget nøglerne til FRISKOLERNEs Instagram-konto og som medlemsskole dele gode idéer med andre skoler og lærere.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
11.08.21

I disse dage starter Friskolen Højmark Børneverden deres helt nye friskole op i Højmark i Ringkøbing-Skjern kommune. Ved samme lejlighed har de overtaget @FRISKOLERNE på Instagram for at vise os deres vinkel på #friskoleliv og de sidste forberedelser, før eleverne starter op i dag. I næste uge vil en anden af vores helt nye medlemsskoler lave take-over hos os, så du kan allerede nu glæde dig til at lære friskolen LilleSyd i Herfølge bedre at kende. Hop ind på Instagram og følg med i, hvordan #frihedtilforskellighed ser ud - helt tæt på.

I den kommende tid vil det for jer på vores medlemsskoler igen være muligt at overtage vores Instagram-konto 'FRISKOLERNE’ og derigennem åbne et vindue ind til jeres hverdag og specifikke #friskoleliv samt dele gode idéer med andre lærere og skoler.

VIL I VÆRE MED? Hvis din frie grundskole er interesseret i at lave take-over hos os, så kontakt Mie Lund Hansen i Friskolernes Hus på mie(at)friskolerne.dk Hvis du sidder ved en computer, så finder du FRISKOLERNEs Instagram-konto HER.

 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12