fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Take-over på FRISKOLERNEs Instagram

Vil I være med? Det er igen muligt at få overdraget nøglerne til FRISKOLERNEs Instagram-konto og som medlemsskole dele gode idéer med andre skoler og lærere.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder
04.05.22

I løbet af de seneste måneder er flere af vores medlemsskoler blevet aktive på Instagram, så i den kommende tid vil det for jer på vores medlemsskoler igen være muligt at overtage vores Instagram-konto 'FRISKOLERNE’ én uge ad gangen.

Derigennem får I mulighed for at åbne et vindue ind til jeres hverdag og specifikke #friskoleliv for de, der følger Dansk Friskoleforening på Instagram, ligesom I får mulighed for at dele jeres gode idéer og #frihedtilforskellighed med andre lærere og skoler. 

VIL I VÆRE MED? Hvis din frie grundskole er interesseret i at lave take-over hos os, så kontakt Mie Lund Hansen i Friskolernes Hus. Hvis du sidder ved en computer, så finder du FRISKOLERNEs Instagram-konto HER.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12