fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Frirumsdebat: Hvem skal redde kloden?

Klimadebatten bliver et af de vigtigste emner i den kommende valgkamp. Men problemstillingen er kompleks og rummer mange dilemmaer og nuancer.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer
05.04.19

I hvor høj grad skal politikerne begrænse og regulere vores private forbrug? I hvilket omfang skal landbruget bidrage til at Danmark lever op til klimamålene? Skal vi tale mere til håbet end til frygten, hvis vi vil have flere mennesker til leve mere bæredygtigt?

Vil du blive klogere på det vigtige tema og ovenstående dilemmaer og deltage i diskussionen med to lokale folketingskandidater, så mød op til Frirumsdebatten på Flakkebjerg Efterskole.

»Frirummet« er et debatformat, der tager hensyn til tvivl, dilemmaer, nuancer og mulige løsninger. Det er ægte demokratisk samtale. FRISKOLERNE, Efterskolerne og Højskolerne står bag Frirummet.

Debattens debattører er Kristian Gylling (folketingskandidat, for Alternativet) og Morten Dahlin (folketingskandidat for Venstre).

Tid og sted
Debatten finder sted fra kl. 19-21, og der er gratis adgang tirsdag den 9. april på:

Flakkebjerg Efterskole
Slagelsevej 13
4200 Slagelse

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12