fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Uddannelsesdebatten 2021

Uddannelsesdebatten 2021 inviterer uddannelsesverdenens mest interessante og indflydelsesrige stemmer til debat om bæredygtig dannelse og uddannelse under titlen #læredygtig – uddannelse til bæredygtig fremtid.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
13.09.21

Skolebyen Nørre Nissum er rammen om Uddannelsesdebatten d. 30. september og 1. oktober 2021. Det er GRATIS for alle at deltage i det fysiske folkemøde – udvalgte keynotes og debatter kan følges og kommenteres online.

Uddannelsesdebatten er et folkemøde, der alene sætter dannelse og uddannelse på den politiske dagsorden - og er for alle danskere, der er optaget af uddannelse eller arbejder professionelt med det uddannelsespolitiske på nationalt, regionalt eller kommunalt niveau. Uddannelsesverdenens mest interessante og indflydelsesrige stemmer er inviteret til debat om bæredygtig dannelse og uddannelse under titlen #læredygtig – uddannelse til bæredygtig fremtid

Folkemødet er åbent for alle – men henvender sig særligt til debattører, meningsdannere, beslutningstagere, fagprofessionelle og studerende. Deltagerne har en holdning til uddannelsesområdet og interesser sig for, hvordan trends, tiltag og reformer i vores dagtilbud og grundskole, ungdoms- og videregående uddannelser tapper ind i og berører den øvrige samfundsudvikling. 

Moderatorer: Anja Bo, Stina Vrang Elias, David Erichsen, Andreas Rasch-Christensen mf.

  • Torsdag – særligt fokus på dagtilbud og grund- og efterskole, se programmet her
  • Fredag – særligt fokus på ungdomsuddannelser, videregående uddannelser. Se programmet her

 

LÆS MERE OM UDDANNELSESDEBATTEN og hent det samlede program HER. 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12