fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Åben Skole d. 5. november 2020

FRISKOLERNE lægger igen i år op til åbent hus på alle landets grundskoler. Vi kalder det Åben Skole. Vær opmærksom på retningslinjerne omkring corona-smitte og overvej, om I kan åbne jeres skole på en ny måde.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
21.09.20

FRISKOLERNE står bag initiativet, men ønsket er, at alle landets grundskoler – også folkeskoler – vil holde Åben Skole.

Hvorfor?
Formålet med initiativet er, at alle grundskoler inviterer forældre og andre interesserede til en præsentation af skolen for at sætte fokus på, at mangfoldigheden blandt de danske skoler er stor. Vi vil gerne opfordre til, at alle, der gerne vil lære skoler i Danmark bedre at kende, får en årlig chance for at kigge indenfor. 

Hvornår?
Åben Skole finder hvert år sted den første torsdag i november. I år afholdes Åben Skole derfor torsdag den 5. november.

Tidsrummet planlægges lokalt, men mange skoler holder åbent i tidsrummet fra klokken 15-19.

Hvordan?
På FRISKOLERNEs hjemmeside finder I en vifte af materialer, der kan hjælpe jer med at planlægge og gennemføre Åben Skole-dagen på jeres skole. I finder bl.a. en kampagnemanual med forslag og inspiration, I finder webbannere til hjemmeside og Facebook, forslag til pressemeddelelser, brev til forældre, naboskoler og meget mere.

Og hvad nu med corona-smitte?
At planlægge arrangementer ud i fremtiden kan være en udfordring i denne tid. Vi håber, at det bliver muligt at gennemføre Åben Skole til november i en eller anden form.  Retningslinjerne for hvordan arrangementer bør organiseres, ændrer sig hele tiden, så vi anbefaler, at I - som altid - holder jer opdaterede via www.coronasmitte.dk og på vores corona-opdatering.

Vi hører gerne fra jer, hvis I har planlagt Åben Skole ude på jeres skole - måske på en ny måde i år. Har I bedt deltagerne tilmelde sig? Går I online? Eller måske noget helt tredje?  

Læs mere om Åben Skole og download kampagnematerialet HER.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12