fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Kursus: Friskolens kommunikation - find vej i mediejunglen

Får I fortalt jeres skoles gode historier? Når jeres budskab ud til flere end skolens forældre? Og hvorfor er det egentligt vigtigt? Tag på 1-dags kursus i Friskolernes Hus og få konkrete råd og redskaber, så jeres skole kan finde vej i mediejunglen.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer
10.09.21

Ikke to skoler er ens, og hver skole har en masse gode historier at fortælle. Men det kan være svært at formidle og dele de gode historier, de særlige værdier og den helt særlige, almindelige hverdag, så de også når ud til lokalsamfundet, medierne og måske endda et politisk niveau.  

FRISKOLERNE inviterer til dette en-dags-kursus i Friskolernes Hus, hvor du får konkrete råd og redskaber, så jeres skole kan finde vej i mediejunglen.  
Du kommer blandt andet omkring:

• Skolens eksterne kommunikation  
• Medielandskabet anno 2022  
• Sociale medier  
• Krisekommunikation  

Undervejs kommer du omkring både ’hvad/hvorfor/hvordan/hvornår’, ligesom du bliver forberedt på evt. mediemæssig modvind og får mulighed for at lave udkastet til en krisekommunikationsplan. 

Kurset er for fx skoleleder, bestyrelsesmedlemmer eller anden ansvarlig for skolens kommunikation.  

Underviser er Rasmus Anker Rysgaard, erfaren kommunikationsrådgiver og ejer af Vostok Kommunikation, der er et mediebureau med erfaring med medierådgivning til frie grundskoler og efterskoler. 
 
På dagen møder du også Maren Skotte, Kommunikationschef og Dzenana Causevic, juridisk konsulent, FRISKOLERNE, der kommer ind på de politiske, de foreningsmæssige og de juridiske aspekter af en friskoles kommunikation. 

Tilmelding og  program 

 
 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12